PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lincoln ve Linderoth Antep'e gelecek


kAcAhK
11-10-2007, 10:03
Lincoln ve Linderoth Antep'e gelecek"
Kalli, takımla birlikte idmanlara çıkan Linderoth ve Lincoln'ü Antep'e götüreceğini söyledi

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, sakatlıkları geçen ve bugün takımla beraber çalışmalara başlayan Lincoln ve Linderoth'un Gaziantep deplasmanında oynayıp oynamayacaklarına orada karar vereceklerini söyledi. Galatasaray'ın bugün yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Feldkamp, Lincoln ve Linderoth'un takımla beraber çalışmalara başladığını belirterek, şöyle konuştu:
''Bir sorunla karşılaşmazsak bizimle beraber Gaziantep'e gelecekler. Oynarlar mı oynamazlar mı, o kararı sonra vereceğiz. Bugünkü antrenmana Hakan'ın da katılmasını arzu ederdik, ama maalesef doktorlarımız henüz ağrıları tam geçmediği için katılamayacağını söylediler. Gördüğünüz gibi buradaki arkadaşlarımızla gayet olumlu çalışıyoruz. Ama son durumu Gaziantep'te kararlaştıracağız.''
-KALECİ AYKUT'A ÖVGÜ-
Bir basın mensubunun, dünkü Denizlispor karşılaşmasında iyi performans gösteren kaleci Aykut'u dün yaptığı basın toplantısında övdüğünün hatırlatılması üzerine Feldkamp, ''O görüşümü hem futbolcularımla, hem de kalecilerimle paylaştım'' derken, ''Gaziantepspor maçında oynatacak mısınız?'' sorusu üzerine de şunları söyledi:
''Bu kararı maç günü vereceğim, ama o ana kadar her şey olabilir. Bu kararı şimdi vermemek gerekir. Şimdi hangi futbolcunun oynayacağını açıklarım, Allah korusun o ana kadar sorun çıkar. Bu nedenle şimdiden bunu söylemek doğru değil. Her iki kalecinin de son dönemlerde ortaya koyduğu performansı takım önünde övdüm.''
-''FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ DERBİSİ BİZİ İLGİLENDİRMİYOR''-
Feldkamp, yarın yapılacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.
Bir basın mensubunun, derbi ile ilgili sorusunu Alman çalıştırıcı, ''Ertuğrul hoca ya da Zico ile bu toplantıyı yapmıyorsunuz. Bu soruları onlara sormanız lazım. Benim yapılacak o kadar çok işim var ki, bu takımlarla ilgili yorum yapamam. Bu maç bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz kendimizi düşünüp, kendimiz için oynamak zorundayız. İşimiz, görevimiz bu'' diye yanıtladı.
-''HASAN, 3 MEVKİDE DE OYNAYABİLECEK BİR FUTBOLCU''-
Karl Heinz Feldkamp, sarı-kırmızılı takımın tecrübeli oyuncusu Hasan Şaş'ın birkaç pozisyonda oynayabilecek, klas bir futbolcu olduğunu dile getirdi.
Bir basın mensubunun, ''Sakatlıkları düzelen Lincoln ve Linderoth'un oynama ihtimali Hasan Şaş'ın durumunu etkiler mi?'' sorusunu Feldkamp şu şekilde yanıtladı:
''Lincoln ve Hasan aynı pozisyonda oynamıyorlar. Linderoth da onun oynadığı mevkide değil. Hepsinin görevi birbirinden farklı. Hasan Şaş çok klas bir futbolcu. Hem Lincoln, hem de Linderoth'un yapacaklarını yerine getirebilecek bir oyuncu. Sabri'nin oynadığı yerde de görev alabilir. Sadece kaleci tek mevkide oynar, ama Hasan, 3 mevkide de oynayabilecek bir futbolcu.''
-''TAKIMIN PERFORMANSINI İYİ GÖRÜYORUM''-
Alman çalıştırıcı, Turkcell Süper Lig, UEFA Kupası ve Fortis Türkiye Kupası'nda mücadele eden takımının performansını iyi gördüğünü söyledi.
Feldkamp, ''Ligde lideriz. Oynadığımız diğer kupalarda da iyi durumdayız. Şu an dileğim de buydu'' dedi.
Bir basın mensubunun önümüzdeki hafta UEFA Kupası'nda Helsinborg ile yapacakları maçı düşünerek Gaziantepspor'a karşı bazı futbolcuları dinlendirmeyi düşünüp düşünmediği yönündeki soruyu yanıtlayan Alman teknik adam, ''Hayır. En iyi kadroyu sahaya süreceğim. Dün de o düşünce içindeydim. Dün oynattığım oyuncular da hem fiziksel, hem düşünsel olarak maça hazır ve en iyi durumda olan futbolculardı'' şeklinde yanıt verdi.
Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü ayrıca, genç oyuncuları da görmek gerektiğini vurguladı.
Alman çalıştırıcı, genç futbolcuların oynama fırsatı bulduğunda ve bu maçlarda olumlu performans ortaya koyduğunda onları görmek gerektiğini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
''Yeri geldiğinde de bunları övmek lazım. Son iki maçta Bouzid'in gösterdiği performansı gören ve bunu değerlendiren basın mensubu arkadaşlarımız oldu. Denizlispor maçında bu olumlu performansı gösterenlerden biri de Mehmet Topal oldu. Onlar da Galatasaray'ın futbolcusu ve takımın önemli elemanları. Bu bilinçte olmalıyız.''