PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ceza'dan Filistin için şarkı


Hasret
01-20-2009, 04:09
FİLİSTİN'E ÖZGÜRLÜK İSRAİL KAHROL
http://www.ensonhaber.com/images/news/153738.jpg

DİSKO KRALI'NDA CEZA GECESİ
Okan Bayülgen'in Kanald'de yayınlanan yeni şov programı Disko Kralı'na dün gece rapçi Ceza damgasını vurdu. Türk rapinin en ünlü ismi Ceza, Okan Bayülgen'in programında stüdyo konuklarına ve ekran başındaki fanlarını rap müziğe doyururken, Filistin için yaptığı şarkıyı da ilk kez söyledi.


(tıklayın+play) yapın

disko kralı Ceza dan Filistin için şarkı Filistin e özgürlük israil kahrol videosu izle | Ensonhaber.com (http://videonuz.ensonhaber.com/haber-18480-disko-krali-ceza-dan-filistin-icin-sarki-filistin-e-ozgurluk-israil-kahrol.html)

FİLİSTİN'E ÖZGÜRLÜK İSRAİL KAHROL
Toplumsal konulardaki duyarlılığı ve sert şarkı sözleri ile tanınan Ceza, İsrail'in sldırılarına maruz kalan Filistin'e de yaptığı şarkı ile destek verdi. Ceza, "Katliama son. filistin'e özgürlük. İsrail kahrol!" sözleri ile İsrail işgalini kınadı.

CEZA İSRAİL'DEN ESKİDİR
Ünlü rapçinin bir diğer sürprizi ise 'Yerli Plaka' şarkısının sözlerinde yaptığı değişiklikle yaptı. Şarkının "Kimse bilmez ama Ceza nefretten de eskidir" şeklindeki sözlerini "Kimse bilmez ama Ceza İsrail'den eskidir" olarak değiştirerek söyledi. Ceza'nın şarkılarına stüdyodaki konuklar da alkışlarla destek vererek İsrail'in işgalini protesto etti.







ENSONHABER.com/ÖZEL