PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mobilya Ruhunun Uyanış Vakti


Hasret
01-19-2009, 18:56
Mobilya Ruhunun Uyanış Vakti

http://img2.mynet.com/emlakContent/banyo-creavit_detay.jpg Son dönemlerin trendi banyoların olmazsa olmazı haline gelen banyo mobilyaları... Değişen zaman ile orantılı olarak gelişen kişisel tercihler; banyoları sadece evlerin ıslak mekanı olarak değil, yaşam alanının vazgeçilmez bir parçası olarak görüyor.
Modern çağın yenilikleri ile değişen ürün tasarımları banyo ve vitrifiye serilerinde de kendini gösteriyor. Birbirinden kullanışlı lavabolar, su tasarruflu klozetler ve şıklık yarışındaki armatürler...
Köşeli ve dairesel formlarıyla dikkat çeken tezgahüstü lavabolar, kullanım rahatlığı olan etajerli lavabolar ve sade çizgileri ile fark yaratan minimal lavaboların tamamlayıcı unsuru olarak düşünülen banyo dolapları son derece göz dolduruyor. Değişik renk ve dizaynlarda alternatifler sunarak 2008 yılını iddialı geçiren Creavit, banyo mobilyası çeşitleri ile beğeni topluyor.
Creavit Satori: “Mobilya ruhunun uyanış vakti”...
Ürün kalitesinin devamlılığı için kullandığı teknolojilerle duyulan güvene layık olmanın gururunu yaşayan Creavit ürünleri; yılların deneyimiyle banyo anlayışına farklılık katıyor.
Modern banyolarda vitrifiyeden öte bir yaklaşım arayanların vazgeçilmezi banyo mobilyaları, farklı zevklerdeki kullanıcılarına hitap ediyor.
Creavit Satori banyo mobilyası, standart banyo anlayışının çok ötesinde çözümler sunuyor.
Takımın çifte unsuru alt ve üst dolap modüllerinin tamamlayıcısı geniş ayna, modern banyolarda mobilya ruhunu uyandırıyor.
Farklı lavabo çeşitlerine entegre dizaynı ile ihtiyaçlara en uygun çözümü üreten Satori, klasik banyo dolabı anlayışının çok ötesinde banyo mobilyası kullanmanın farkını ortaya koyuyor.
Creavit Satori kullanıcılarını Abanoz ve Erik alternatiflerinin beyaz kapaklar ile sağladığı bütünlük ve Creavit banyo takımları ile yakaladığı ahengle tanışmaya davet ediyor.