PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Renklerdeki Çelişki Farklılık Yaratıyor


Hasret
01-19-2009, 18:56
http://img2.mynet.com/emlakContent/perde-flos_detay.jpg Broderi Narin, iki farklı ipliği bir arada kullanarak yepyeni bir seri yarattı. Broderi Narin'in floş ve polyester iplikle ürettiği Floş Serisi, aynı boyanın iki farklı ipliğe uygulandığında ortaya çıkardığı başka renkler nedeniyle mekanda dikkat çeken bir görünüm sağlıyor.
Broderi Narin'in Floş Serisi'nde yer alan kumaşlar, iki farklı iplikten iki farklı dünya yaratıyor. Güçlü ve canlı renkler bile, floş ve polyester iplikte birbirinden apayrı sonuçlara yol açıyor. Her ikisine de aynı renkle aynı boyama işlemi uygulandığında, bambaşka renkler ve gözalıcı bir çelişki ortaya çıkıyor.
Broderi Narin tarafından, ilk kez Dubai'de bir otelin dekorasyonu sırasında geliştirilen Floş Serisi, pencerelerde su gibi akan etkileyici görünüşünün yanında, dokunuşu ile de hoş bir etki yaratıyor. Deri ve güderi görünümlü duruşu ve canlı renkleriyle, her mekanda hemen fark edilen Floş Serisi, her türlü dikime uygun dökümü ile de, yaratıcı tasarımlara olanak sağlıyor.
Floş Serisi, Broderi Narin'in İstanbul Mahmutbey'deki fabrika satış mağazası ile birlikte, Türkiye'ye yayılan seçkin bayilerinde satışa sunuluyor.