PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Modern Tasarım: Moda Baza Takımı


Hasret
01-19-2009, 18:55
Modern Tasarım: Moda Baza Takımı

http://img2.mynet.com/emlakContent/baza_detay.jpg Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, yeni tasarımı "Moda Baza Takımı"nı tüketicinin beğenisine sunuyor. Deri ve kumaş alternatifleri ile her türlü zevke hitap eden Moda Baza, şıklığı ve modernliği ile yatak odalarında fark yaratıyor…
Her dönem yeni tasarımları ve kaliteli ürünleri ile farklı zevklere hitap eden mobilya sektörünün öncüsü İstikbal Mobilya, yeni tasarımı "Moda Baza" ile yatak odalarına modern çizgileri taşıyor.
Şıklığı ve fonksiyonelliği bir arada sunan Moda Baza Takımı, iki farklı seçenekten oluşuyor. Derinin vazgeçilmez şıklığını gözler önüne seren Moda, isteğe göre kumaş alternatifli olarak da tercih edilebiliyor. Çift kişilik ve tek kişilik olarak tasarlanan model, göz dolduran tasarımı ile her tür yatak odası modeline rahatlıkla uyum sağlayabiliyor.
Moda Baza Takımı’nın diğer baza serilerinden farklı olarak alt kısmında kullanılan etek uygulaması ise görünüme zerafet katıyor. Ayrıca üründe kullanılan şık ve gösterişli başlık ise yatak odalarında son moda yaklaşımı sergiliyor.
Ergonomik özellikleri ile de dikkat çeken takım, sandık olarak da kullanılabiliyor. Ayrıca üründe kullanılan ayak uygulaması ise baza altının kolay temizlenmesi açısından alternatif bir kullanım kolaylığı sağlıyor.
İstikbal kalitesi ve güvencesi ile yaşadığı mekanda modern yaklaşımlar sergilemek isteyenler için tasarlanan Moda Baza Takımı, Türkiye genelinde binin üzerindeki İstikbal bayinde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.