PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Modern Sanatın Eli Masaj Koltuğuna Değdi


Hasret
01-19-2009, 18:54
Modern Sanatın Eli Masaj Koltuğuna Değdi

http://img2.mynet.com/emlakContent/koltuk-masaj_detay.jpg Modern sanatın eli masaj koltuğuna değdi; Japon teknolojik mobilya tasarımcısı Toshiyuki Kita'nın diyazn ettiği Inada Sogno, masajda kalitenin tanımını değiştirdi. Teknoloji harikası Sogno'yu, Türkiye getiren CELLINI Masaj Koltukları yöneticileri, Sogno için “masaj koltuğunda gelinen son nokta” diyor.
Masaj koltuğu sektöründe lider olan CELLINI, teknoloji harikası olan profesyonel modeli Inada Sogno ile iddiasını sürdürüyor.
Japon teknolojik mobilya tasarımcısı Toshiyuki Kita tarafından dizayn edilen, İtalyanca'da Rüya anlamına gelen Sogno masajda kalitenin tanımını değiştiriyor. Dünya devlet başkanlarının tek tercihi olan Cellini'nin Sogno modeli, üstün masaj yeteneği ile size rahat ve huzuru garanti ediyor. Yoğun bir çalışma sonucunda geliştirilen Sogno masaj koltuğu; ‘Tüm Kol Masajı, Total Body Strech (tüm vücut esnetme) ve Dreamwave teknolojisi gibi özellikleriyle hayal ettiğinizin çok ötesinde bir rahatlama sağlıyor.
Shiatsu da dahil olmak üzere 8 farklı masaj tekniğini baştan ayağa, ellerinizin parmak uçları da dahil olmak üzere tüm vücuda, zarif dokunuşlarla uygulayan Sogno, günün üzerinizde yarattığı yorgunluğu unutturmaya yardımcı olacak. Aynı zamanda sabah uyanmakta güçlük çekenler veya gece yatarken vücudunu rahatlatmak isteyenler veya çocukları stresten arındırmak için özel ayrı masaj programları bulunmakta.
Dünyadaki en geniş masaj alanına sahip masaj koltuğu olma özelliğine sahip olan Sogno, vücudunuzun 350'den fazla masaj noktasına özgürce dokunup sizi ağrılardan kurtararak vücudunuzu rahatlatacaktır.
Masaj koltuğu endüstrisinde ilk olan birçok özelliği sunan Sogno, tüm vücudu esneterek vücudun rahatlamasını sağlar.
Bütün gün vücudun ağırlığını taşıyarak sıkışan omurganın gevşemesine yardımcı olur. Hafızasında bulunan 106 farklı vücut tipi ile vücudunuzu optik sensörler vasıtasıyla karşılaştırarak seçmiş olduğunuz masaj programını vücut tipinize uygun olarak tatbik eder.
Kendinize bir iyilik yapın ve vücudunuzu, sizi rüyalarınızdaki kadar hafif ve huzurlu hissettirecek Sogno ile tanıştırın.