PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Doğadan Esinlenen" Futuristik Tasarımlar...


Hasret
01-19-2009, 18:50
"Doğadan Esinlenen" Futuristik Tasarımlar...

http://img2.mynet.com/emlakContent/banyo-serel_detay.jpg Esinlendiği katil balinanın yumuşak, akıcı ve olağanüstü çizgilerinin objelere yansıtılması şeklinde ifade edilen Serel Orca serisi ile ıslak hacimler yeniden tanımlanıyor.
Türkiye yapı sektörünün lider markası Serel, pazara sunduğu Orca Banyo takımı ile banyolarınıza yeni bir soluk getiriyor. E.C.A ve Serel "doğadan esinlenen" futuristik tasarımlarlarıyla kullanıcısına estetiği ve şıklığı bir arada sunuyor.
E.C.A – SEREL'in "paket banyo çözümü" içerisinde Orca lavabolar ve kendileri ile uyumlu tasarlanmış banyo mobilyaları, keyif alınan ıslak mekanlara değer katıyor. Orca banyo takımının kendi tarzını yaratan farklı tasarımı, sessiz ve güvenli kullanıma sahip yavaş kapanan klozet kapaklarıyla banyolarda konfor ve hijyeni üst noktalara taşıyor. http://img2.mynet.com/emlakContent/banyo-serel_detay2.jpg
50 yılı aşkın süredir sektöründe lider olan E.C.A, fark yaratan tasarımlarına bir yenisini daha ekledi. Serel'in futuristik tasarımı Orca serisine uyumlu olarak tasarlanan E.C.A'nın yeni "Orca Lavabo Bataryası" ve "Orca Aplike Lavabo Bataryası" sahip olduğu çağdaş ve estetik görünümü ile dikkat çekiyor.
Farklı tasarımıyla tüketicilere ve sektör profesyonellerine yeni bir alternatif yaratan Orca serisi, E.C.A ve Serel markalarının sinerjisini banyolara kazandırdığı farklı tarzla bir kez daha ortaya koyuyor.
Hem fonksiyonelliği hem de tasarımı ön planda tutularak yaratılan Orca banyo serisi, leke ve kararmaya karşı dayanıklı, parlak ve krom yüzeyinin yanı sıra 5 yıllık garantisiyle de tüketicisine ürünü yıllarca sorunsuz kullanma imkânı sağlıyor.