PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hiç birşeyi ertelemeyin


Hasret
01-19-2009, 03:35
"HİÇ BİR ŞEYİ ERTELEMEYİN" hayat bizim tahminimizden çok daha kısa çünkü. Hayat o kadar kısa ki farkına varmadan elimizden uçup gidebilir bir anda.. yada sevdiklerimiz gidebilir bizden evvel.. yani Yarın Olmayabilir unutmayın bunu..
Kimseyi kırmayın bu hayatta özellikle saçma ve küçük şeylerden dolayı.. Buna değmez çünkü.

"SEVDİKLERİNİZE SEVGİNİZİ SÖYLEYİN" hiç tereddüt etmeden bağıra bağıra haykırın bunu. içinizde saklamayın. Sevdiklerimizin sevildiklerini bilmeye hakları var çünkü. Ne kaybedeceksiniz söylerseniz? Hiçbir şey.. Peki ne kazanabilirsiniz? Dünyanın en güzel şeyini; bir sevgiyi, bir kalbi yani..

Bu dediğim şeyleri eskiden yapmazdım.. Ertelerdim. Sanırdım ki hayat bana hep aynı şansı verecek.. Yarın diyordum herşeye. Ta ki birgün ölümle yüzyüze gelene kadar.. O an çaresizliğimle sadece Allaha yalvardığımı ve

"BİR ŞANS, YAŞAMAM İÇİN BİR ŞANS!!.." diye yalvardığımı hatırlıyorum.. O şans bana verildi.. ve ben şimdi o şansımı çok güzel kullanmaya çalışıyorum. Hiçbirşeyden pişmanlık duymuyorum. Çünkü ben içimden geleni yaşıyorum.. Yaşadığım şey bana hayatımın en büyük şeyini öğretti..

"SEVDİĞİMİ SÖYLEMEYİ, ERTELEMEMEYİ ve PİŞMAN OLMAMAYI.."

Bana belki deli yada saçmalayan biri gibi bakabilirsiniz. Ben size sadece hayatımda yaşadığım en büyük dersten aldığım notları anlattım.. Üniversite okudum ama derslerde bunları öğretmiyorlar.. "GERÇEKLER EN BÜYÜK DERS" bunu hiçbir zaman unutmayın.. Siz benim kadar şanslı olamayabilirsiniz bu gerçekle yüzyüze geldiğinizde.""