PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : McLaren Hiçbir Şeyi Garanti Olarak Görmüyor


Hasret
01-17-2009, 14:37
McLaren patronu Ron Dennis, geçen yılın şampiyonu olmalarına rağmen yeni araçları MP4-24 konsepti ile henüz hiçbir şeyi garanti altına almadıklarını söylüyor. Dennis, yeni kural değişikliklerinin ardından takımın yeni aracı hazırlamak için her zamankinden sıkı çalıştığını belirtiyor.

“2008 Pilotlar Şampiyonasındaki zaferimize rağmen, bu sezon hazırlıklarında hiçbir şeyi garanti olarak görmedik. Aslında, büyük değişikliklerin yapılduğu bu periyodu tamamıyla anlamak için her zamankinden daha fazla çalıştık. Yeni teknik değişikliklerle birlikte gerçek rekabetçiliğin yönünü değerlendirmek zor olsa da biz takım olarak sarf ettiğimiz çaba ile gurur duyabiliriz ve Formula 1’deki bir diğer rekabetçi sezon için sabırsızlanıyoruz.”

“Her zaman olduğu gibi, biz kazanmak için buradayız ve hedefimiz bu yıl hem markalar hem pilotlar şampiyonasında başarılı olmaya devam etmek.”

McLaren's F1 CEO’su Martin Whitmarsh da yeni kuralların, bu yıl kimin daha iyi olacağını tahmin etmeyi zorlaştırdığını söylüyor.

“Sporda bu denli büyük değişiklikler, hangi takımların kurallar çerçevesinde araçlarını en başarılı şekilde geliştireceğini tahmin etmeyi zorlaştırıyor. Bu kurallar, bize MP4-24’ün dizaynında hatırı sayılır değişiklikler yapmamıza neden oldu ama aracı tasarlamak adına tüm ayrıntıları yorumladık ve bununla gurur duyuyoruz.”

“Geçiş Çalışma Grubu’nun daha heyecanlı bir spor için yaptığı çalışmalar konusunda da olumluyuz.”

Dünya Şampiyonu Lewis Hamilton ise üzerinde bir numarayı taşıyan yeni aracın tanıtımının kendisi için heyecanlı bir an olduğunu söyledi.

"Yeni aracın tanıtılması bir yarış pilotu için daima duygusal bir andır ve sadece aracın harika görünmesi dolayısıyla değil, dünya şampiyonluğu sayesinde bir numarayı taşıyor olması nedeniyle de MP4-24’ün tanıtımı benim için çok daha özel oldu..”

“Bu yıl, kural deişiklikleri ile şampiyonanın ucunun açık olduğuna inanıyorum ve bu Formula 1 taraftarları için harika bir beklenti. Ben kendi adıma başarılı bir sezon daha geçirmeyi ve son yarışa kadar (ama mümkünse daha önce sonuçlansın!) tekrar şampiyonluk için mücadele etmeyi umuyorum.”