PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G.sarayın işi UEFA'da zora girdi...


DİGİMAX
12-07-2007, 10:07
UEFA Kupası'nda grup maçlarına bu gece 4 grupta yapılan 8 karşılaşma ile devam edildi... G.Saray'ın grubundaki kritik maçta Panionios, A. Wien'i 90'da devirdi...

UEFA Kupası'nda grup maçlarına bu gece 4 grupta yapılan 8 karşılaşma ile devam edilirken temsilcimiz Galatasaray'ın sonucu merakla beklediği Avusturya Wien - Panionios maçını konuk ekip 1-0 kazandı.

http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/199232.jpg

Bu sonuç Galatasaray'ın gruptan çıkma şansını zora soktu. Temsilcimiz Galatasaray'ın yer aldığı H Grubu'nda 19 Aralık'ta oynanacak Galatasaray-Avusturya Wien ve Panionios-Bordeaux maçları sonunda gruptan çıkacak son takım da belli olacak.

H Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, ilk maçında Fransa temsilcisi Bordeaux ile Fransa'da karşı karşıya gelmiş ve 1-0 önde kapattığı ilk yarının aksine ikinci yarıda ortaya koyduğu başarısız bir oyunla sahadan 2 -1 mağlup ayrılmıştı.

Gruptaki ikinci maçında da Ali Sami Yen Stadı'nda Helsinborg'a 3-2 yenilen Galatasaray, gruptan çıkması için kazanmak zorunda olduğu Yunanistan'ın Panionios takımı ikinci yarıda attığı gollerle 3-0 yenerek şansını son maça taşıdı. Ancak bu gece oynanan maçlar sonunda Avusturya Wien'in kendi evinde Panionios'a 1 - 0 yenilmesi Galatasaray'ın işini zora soktu.

H Grubu'nda oynanan gecenin diğer maçında ise, Fransa temsilcisi Bordeaux, konuk ettiği İsveç temsilcisi Helsinborg'u 2-1 yendi.

_SoN_
12-07-2007, 10:11
kolay işi nereye getirdik ,olacak şey değil .