PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tandoğan resmen Bursa'da


Melancholy
01-16-2009, 23:54
http://www.taraflihaber.com/news_images/933413446.jpg
Tandoğan resmen Bursa'da

Beşiktaş'la yollarını ayıran Ali Tandoğan, kendisini Bursaspor'a bağlayan imzayı attı.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Bursaspor'la anlaşan Ali Tandoğan, kendisini 2,5 yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Özlüce Tesisleri'den İkinci Başkan Osman Çelik'in de katıldığı imza töreninde konuşan Ali Tandoğan, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra 5-6 kulübün kendisini aradığını ve ciddi vaatlerde bulunduğunu ancak kendisinin Bursaspor'u tercih ettiğini söyledi.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra tek düşüncesinin Bursaspor'da oynamak olduğunu belirten Ali Tandoğan, "Eşim ve ben buraya kilitlenmiştik. Burada çok iyi bir potansiyel var. Büyük bir taraftar coşkusu var. Bunun bilincindeydik. Bizim için öncelik bu oldu. Zaten başkanımızla da görüştürten sonra, her konuda bana destek oldu. Bunların neticesinde buraya gelmeyi çok istedim ve şu an burda olmakdan çok mutluyum ." dedi.

Bursaspor'da bulunmanın kendisi için gurur verici bir olay olduğunu vurgulayan Ali Tandoğan, "Öncelikle beni buraya transer eden başkanıma ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. 2,5 yıllık sözleşme imzaladım. Bursaspor forması altında bulunmak benim için gurur verici bir olay. Taraftarlarımıza elimizden geldiğince herşeyimizi sahaya döküp, en iyi şekilde Bursaspor'u temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah hayırlı bir transfer oldu." diye konuştu.
Bursaspor ikinci Başkanı Osman Çelik ise, ara transferde teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la beraber çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, şunları kaydetti: "Ali kardeşimizle bugün sözleşmemizi imzalıyoruz. İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur. Bundan sonrada transfer devam edecek. İnşallah hayırlı bir iş yapıyoruz, isabetli bir iş yapıyoruz."

Çelik, bir soru üzerine İsmail'i kiralık verdiklerini ve Volkan Bekiroğlu'nun da pazartesi günü Bursa'ya geleceğini belirterek, tranfer çalışmalarını şöyle anlattı: "İsmail'i kiraya verdik. Kiralık diğer oyuncularımızın lisetisini hocamız verecek. santraforla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yanlızca bir kişi üzerinde değil 2-3 santraforla ilgileniyoruz. Sanırım önümüzdeki hatfa bu konu çözülmüş olacak. Şu an iki kontenjanımız açıldı. Önümüzdeki hafta kimi kiralık verdiğimiz, kimi aldığımız, kimi gönderdiğimiz netlik kazanacaktır. Volkan Bekiroğlu açıkladı zaten. Sanırım önümüzdeki hafta pazartesi burda olur"


taraflihaber

by_AL_BAY
01-17-2009, 12:30
Ali Tandoğan yıllardır istenmemesine rağmen direndi ama artık bitti Bursa Ertuğrul hocanın olması bu transferde etken bana göre çünkü bjk nin gözden çıkardığı topcularu toplamaya başladı ertuğrul hoca bu ne kadar verimli olur buda bi muamma tabiki ama her iki tarafada hayırlı olsun ne diyelim.....