PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lincoln yok, Linderoth riskli


*fanii*
12-07-2007, 01:38
Lincoln yok, Linderoth riskli

Galatasaray Kulübü Doktoru İlker Yücesir, sakatlığı bulunan Lincoln'ün bugün de idmana çıkmamasının, Fenerbahçe maçında oynama şansını azalttığını söyledi.

Dr. Yücesir, sakatlıklar ile ilgili medya mensuplarına bilgi verdi. Lincoln'ün durumunun her geçen gün iyiye gittiğini belirten İlker Yücesir, ''Sakatlığının, bu oyuncuyu maçta oynatıp oynatmayacağı konusunda net bir şey söyleyemiyorum. Bugün antrenmana çıkmaması, ümitleri azaltmasına rağmen, hem o hem biz son şansımızı deniyoruz. Ancak ihtimal her geçen gün azalıyor'' dedi.

Lincoln'ün maçlarda sürekli olarak darbe aldığını ifade eden Dr. Yücesir, bunun sadece onun için değil, pek çok yıldız oyuncu için geçerli olduğunu söyledi.

İlker Yücesir, Lincoln'ün sakatlıktan sonra her sahaya dönüşünde, aldığı darbeye bağlı olarak tekrar sakatlandığını anlatarak, ''O çok iyi profesyonel. Zaman zaman bazı oyunculardan duyduğumuz 'bana 1 gün izin verseniz' sözünü ondan duymadık. Her gün tedavilerine devam etti. Realite şudur, Lincoln çok ciddi üzerine gidilen, kasten müdahale edilen bir oyuncu'' şeklinde konuştu.

-''LINDEROTH'UN OYNAMASI RİSKLİ''-

Linderoth'un çok uzun süre ağrılarla oynadığını açıklayan Yücesir, bu futbolcunun şu anda oynamasının iyileşme süresini arttıracağını kaydetti.

İlker Yücesir, Linderoth'un ciddi bir sakatlığı bulunduğunu ifade ederek, ''Ağrıları öyle bir boyuta geldi ki, artık bir ara vermemiz ve ciddi şekilde tedavisine yönelmemiz gerekti. Şu dönemde ona yüklendiğimiz takdirde yeni ve geleceğe dönük daha büyük sorunlar meydana gelebilir ve uzun iyileşme süresine ihtiyacı olabilir'' diye konuştu.

-''AYHAN'IN SIKINTILARI GEÇMEDİ''-

Uzun süredir sakat olan Ayhan'ın sıkıntılarının sürdüğünü dile getiren Yücesir, ''Ayhan bize tamamen sıkıntısız olduğunu ifade etmiş değil, sıkıntıları hala sürüyor'' dedi.

Yücesir, bu sıkıntıların takım içinde yapılan çalışmalara ek olarak, salonda yapılan ekstra çalışmalarla hallolacağını düşündüklerini söyledi.

Bu sezon sakatlıkların fazla gözükmesine rağmen, geçmişe bakıldığında en rahat dönemlerini geçirdiklerini açıklayan İlker Yücesir, genellikle travmaya bağlık sakatlıklar meydana geldiğini sözlerine ekledi.

_SoN_
12-07-2007, 01:40
bu hafta çok zor geçecek .

*fanii*
12-07-2007, 01:46
hemde çok lincolnün oynamasını çok isterdim olmaması kötü zor bir maç olcak ama güveniyorum inşallah yenilmemezliğimizi koruruz