PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çapkın mı değil mi?


*fanii*
12-07-2007, 01:23
Çapkın mı değil mi?


Bugünlerde kime güveneceğinizi bilemiyor musunuz? Bir çapkının ağına düşmekten korkuyor musunuz? İşte sizin için derlediğimiz 'çapkın erkeği tanıma kılavuzu!'

http://www.ekolay.net/kadin/images/capkin222.jpg


* Sizi sadece hafta sonları görebileceğini, geri kalan günlerde çok yoğun çalıştığını, özel hayatına hiç vakit ayıramadığını söylüyorsa. Ve hafta sonları cep telefonu hep kapalıysa.

* Aspirin bulmak için banyo dolabını karıştırırken, 20 değişik renkte prezervatifle dolu bir kutu buluyorsanız.

* Sizi almaya evinizin kapısına geldiğinde, verdiğiniz masum bir merhaba öpücüğü, dilini boğazına sokmaya çalışmasıyla son buluyorsa.

* Sizi büyük bir otelin restoranına yemeğe götürdüğünde, vale tarafından hararetle selamlanıyor, resepsiyon memurunun gülümsemesini görmezden geliyor, garsonlar şarap seçimini sormaya bile gerek duymadan getiriyorlarsa...

* Birlikte çıktığınız ilk yemekte 'çok özel kadını' için Don Perignon marka şampanya açtırıp, havyar ısmarlayıp, kemanlar eşliğinde aşk sözcükleri mırıldanıyorsa... Hele bir de tek bir kırmızı gül almışsa.

* Sizi götürdüğü gece kulübünde, şarap kadehinizin sürekli dolu olmasıyla bizzat ilgileniyorsa. Ve gece sonunda sarhoşken araba kullanmak istemediğini, sizi eve sabah bırakmasının bir mahsuru olup olmadığını soruyorsa.

* Sizinle birlikteyken özel konuları konuşmaktan kaçınıp, sadece eğlenmeye odaklanıyorsa.