PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adsense den En İyi Tık Alma Yolları


_SoN_
01-15-2009, 14:44
Bildiğiniz gibi adsense den en çok tıkı alma,en düşük tıkla en çok parayı alma yolları defalarca yazıldı. Benim kullandığım ve sonucu çok güzel olan yolları sizinle paylaşıyım dedim.

Bir sayfada bulunun reklam alanlarının fazlalaşması aldığınız geliri düşürmekte. Bu yüzden az reklamlarla çok tık almanız gerekmekte. Bunun bir kaç yolu ise şöyledir ;

1- Yazının veya videonun altına üstüne arka fon ile aynı rengi taşıyan bir bağlantı reklamı koyun. Bağlantı reklamların rengini site ile uyumlu hale getirin. Direk yazı ile bağlantılı olduğundan alacağınız tık oranı çok yüksek olmakta.

2- Sayfada 386*280 bir reklam alanı mutlaka bulundurmaya özel gösterin. Sitede kapladığı alan itibari ile direk ilgi çeken ve kullanıcıların ilk bakacağı yerlerden birisi olacaktır. ( Eğer reklam çıkma şeklini banner veya görsel olarka ayarladıysanız yanlışlıkla tıklama oranınızda artacaktır (= )

3- Sayfa üstünde header menü de bir 728*90 veya 728*15 reklam alanı bulundurun.

4- Siteniz için en önemli nokta olarak gördüğünüz yerin üstüne bir reklam alanı bulundurun.

Sitenizin tasarımını ayarlarken görselliğin yanında reklam alanlarınıda en iyi şekilde belirtecek şekilde dizayn etmelisiniz. Böylece sitenizin yükselmesiyle beraber aldığınız tık oranıda artmakta. Ayrıca Rekabetçi Reklam Filtresinide kendi sitenizde çıkan reklamlara göre düzenleyin.