PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kevin Costner'lı THY Reklamından İlk Görüntüler


Hasret
01-15-2009, 01:36
Türk Hava Yolları'nın business class hizmetinin tanıtımı için çekilen reklam filminde oynamak üzere Türkiye'ye gelen Kevin Costner Türkiye'den ayrıldı.





3 gün boyunca Türkiye'de kalan ve iki gün süren çekimlere katılan Kevin Costner reklam filminin çekimlerinin tamlanmasıyla birlikte özel uçağına binerek Amerika'ya geri döndü.




Türk Hava Yolları'nın business class hizmetinin tanıtımı için çekilen reklam filminde oynamak üzere Türkiye'ye gelen Kevin Costner'ın, iki gün süren çekimlerinden ilk görüntüler basına yansıdı.




http://g.mynet.com/i/150/57248_0.jpg





http://g.mynet.com/i/149/57247_0.jpg




Kevin Costner İstanbul'da kaldığı 3 gün boyunca sempatik tavırlarıyla takdir topladı ve yoğun ilgi gördü. İlk defa global bir reklam kampanyasında yer alan Costner, 13 Ocak Salı gecesi Türkiye'den ayrılırken, ”Türk Hava Yolları'nın büyüyen bir şirket olduğunu ifade etmiştim ama zaten çok büyük olduğunu gördüm. Üst düzey profesyonel bir yaklaşımla karşılaştım. Yöneticiden set işçisine kadar herkes çok iyi iş başarmak isteğiyle çalıştı. Buraya en en kısa zamanda eşimle tekrar gelmek istiyorum” dedi. Başarılı ve müşterilerine önem veren bir şirket olduğu için Türk Hava Yolları'nı tercih ettiğini söyleyen Kevin Costner'ın rol aldığı reklâm filminin uçak içi çekimleri A330 model uçakta gerçekleştirildi. Business class hizmetinin tanıtımı için çekilen reklam filminde, Türk Hava Yolları'nın tüm uçuş ağında bulunan business class hizmetinin tanıtımı amaçlanıyor.


http://g.mynet.com/i/143/57241_0.jpg




http://g.mynet.com/i/155/57250_0.jpg




Uluslararası pazarda her geçen gün büyüyen ve hedeflerini yükselten Türk Hava Yolları'nın 2 gün boyunca süren reklâm filmi çekimleri için yurt dışından özel ekipmanlar getirtildi. Filmin müzikleri ünlü müzisyenlerce bestelendi. Çekimde İtalya, Almanya, Sırbistan, Rusya ve Türkiye'den 80 kişilik oyuncu kadrosu da dahil 350 kişilik ekip görev aldı. Reklam filmini İsveç'ten ödüllü yönetmen Fredik Callingaard'ın yönetti, görüntü yönetmenliğini ise Danimarka'dan ödüllü Kasper Tuxen yaptı. Reklam filmi Şubat 2009 itibariyle Türkiye'yle beraber 70 ülkede daha gösterime girecek.


http://g.mynet.com/i/148/57246_0.jpg





http://g.mynet.com/i/147/57245_0.jpg




http://g.mynet.com/i/145/57243_0.jpg[/B]