PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 24 saat makyajlı kalmanın sırrı..


Hasret
01-15-2009, 01:19
http://img201.imageshack.us/img201/7286/71148ju0.jpg

Denize girerken bile makyajinizin çikmamasini istiyorsaniz, kontür makyaji tam size göre.
Sadece bir saat süren seanstan bir gün sonra denize girmek de mümkün!..

1998 yilinda Long Time Liner firmasindan aldiklari kontür makyaji egitiminin ardindan yaklasik 9 yildir Almanya, Avusturya ve Isviçre'deki güzellik merkezlerinde görev yapan Emine ve Sahin Yalçinkaya çifti bu ayki Marie Claire dergisine konustu. Cilde uygulanan bir mikro- pigmentasyon metodu olarak bilinen yöntemle dudaginizi, kaslarinizi, üst ve alt kirpiginizi yeniden sekillendirebilirsiniz...

Bir saat sürüyor
* Emine Yalçinkaya: Kalici makyaj neredeyse her güzellik merkezinde uygulanmakta ve bir anlamda dövme gibi. Dogal bir görünüm yaratmadigina inaniyoruz. Biz ise kontür ile yüz hatlarini belirginlestiriyoruz. Kullandigimiz aletlerdeki akupunktur igneleriyle uygulama yapiyoruz. Zamanla yaptigimiz makyajin rengi, cilt kendini yeniledigi için yogunlugunu kaybediyor, sonra da yok oluyor. Ancak kalici makyajda bu islem gerçeklesmiyor, makyaj zamanla soluyor.

* Sahin Yalçinkaya: Kontür makyaji hazirlik asamasiyla birlikte sadece bir saat sürüyor. Ama genellikle müsterilerimiz bir seansta sona erecegini saniyor. Türkler nedense her seyin çok çabuk sonuçlanmasini istiyor. Fakat saglikli bir kalicilik elde etmek için ikinci bir seans uygulamak gerekiyor, tabii kontrol amaciyla.

* S.Y.: Islem öncesi ayrintili bir danismanlik yapiyoruz. Ilk önce müsterimizin cilt ve tarzina uygun bir renk seçiyoruz, ardindan da cildi peeling uygulamasiyla temizleyip, yüz ölçümünü gerçeklestiriyoruz. Yalniz Long Time Liner aletiyle çizimi gerçeklestirmeden önce belirledigimiz rengi bir makyaj kalemi kullanarak prova yapiyoruz. Böylece müsterilerimiz islem sonrasinda nasil bir görünüm elde edeceklerini önceden görebiliyor. Eger onlar bu çizimi onayliyorsa, sterile edilmis Conture 2000 malzemeleri vasitasiyla renk pigmentleri cildin üst tabakasina itinali bir sekilde yerlestiriliyor.

Yazin talep çok fazla
* S.Y.: Bu islemi yaz aylarinda da uygulayabiliyoruz. Özellikle bu aylarda daha çok talep geliyor. Çünkü kadinlar denizden çiktiklarinda bile bakimli görünmek istiyorlar. Bu yöntem ile kalici bir güzellige sahip olabiliyorlar. Onlar için büyük bir sans. Simdilik kontür makyaji Türkiye'de çok fazla benimsenmedi ama zamanla artacagina inaniyoruz. Bir buçuk saatte uygulaniyor ve hemen ertesi gün denize bile girebiliyorsunuz.