PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 13 Ocak 2009 - Bugün


Hasret
01-13-2009, 20:19
Bugün sizin için çok başarılı geçecek. Yepyeni bir döneme gireceksiniz. Çok fazla çalışmanız sonucunda istediğiniz noktaya geldiniz. Bu durum birlikte olduğunuz kişiyi de etkiliyor. Böylece uyumlu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun. Çünkü o buna layık biri. Uykunuza dikkat edin. Son günlerde kendinizi çok ihmal ettiniz. Sağlığınızın kıymetini bilin. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Unutmayın.

Melancholy
01-13-2009, 20:28
İçinizdeki duygusal dürtülerin sesini biraz kısmanızda yarar var. Birden duygularınıza kapılıp karar veriyorsunuz. Yakında elinize önemli bir fırsat geçecek. Mutlaka değerlendirin. Sevdiğiniz kişi sizin büyünüze kapılmış gidiyor. Aslında onun da sizin kadar şefkate ihtiyacı var. Dinlenmek için sık sık ılık banyolar yapın ve sabahları aç karnına su için. Yakın bir dostunuzun önerilerine kulak verin.

MetinCeylan
01-13-2009, 21:53
Bugün karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu iş hayatı veya özel hayat için olabilir. İyi düşünün ve geleceğinizi etkileyecek bu karar için etki altında kalmayın. Sonuca ulaşmak için herşey mevcut. Yeterki istikrarlı olun. İçinize kapanmayın. Sevdiğinizden yardım isteyin. Sevdiğiniz yoksa ani bir aşk devreye girebilir. Ama acele karar vermeyin. Yanlış seçim yapabilirsiniz. Sonunda üzülen siz olursunuz. Hiç ummadığınız bir yerden para geliyor. Büyük bir harcama yapacaksınız. Olumlu düşünün.