PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pamukoğlu görülmeyeni gördü


kayısıkentli
01-13-2009, 16:51
http://www.internethaber.com/images/news/48948.jpg




Osman Pamukoğlu toprak altından çıkan silahlara baktı ve çok kritik bir soru sordu. O soru belki de günlerce tartışılacak?


İNTERNETHABER

Ankara Yenikent'teki bulunan bombalar topraktan çıkarılırken Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu bir canlı yayındaydı. Ekrandan silahların görüntülerini izleyen Paşa “Bunlar fabrikadan bugün çıkmış gibi” dedi.

BU SİLAHLAR NİYE BU KADAR TEMİZ?

Osman Pamukoğlu tek tek gördüğü silahları sayarak “Bunlar NATO envanteri gibi görünüyor” diye başladı konuşmasına. Pamukoğlu’nun şaşırdığı tek nokta ise topraktan çıkan silahların görüntüsüydü. Akıllarda soru işareti bırakacak açıklamalar yaptı. “Bu mühimmat çok bakımlı. Pırıl pırıl görünüyor. Fabrikadan daha yeni çıkmış gibi. Çok temiz olması ilginç. Bunlar neyin içinden çıktı acaba? Hiç toprağın altından çıkmış izlenimi vermiyor. Biz sadece Hakurk'ta tam 268 tane yeraltı deposu açtık. Bu çıkan silahlar çok ilginç. . Sanki bugün üretilmiş gibi...” dedi.

BU SİLAHLARLA NE İSTENİYORSA YAPILIR


Pamukoğlu konuşurken Ankara’da bir yandan da hummalı çalışma devam ediyor. Topraktan sanki silah fışkırıyordu. Paşa “Bu mühimmatı elde edenlerin amacı hiçbir zaman yasal olamaz” diye devam etti konuşmasına. “Bunlar kanunsuz işler içindir. Bu silahlarla ne yapılabilir? Ne hedefliyorlarsa, amaçları neyse, şu görünen silahlarla hepsini yapabilirler. Bütün canlı fiziksel hedeflerin hepsine zarar verebilirler.” Dedi.

SUSURLUK ÇÖZÜLSEYDİ ERGENEKON OLMAZDI


Ergenekon’un Susurluk’un devamı gibi görenlerden biri de Pamukoğlu’ydu. “Bunu gömenlerle evi barkı arananlar, gözaltına arananların ne kadar ilgisi var, bakmak lazım. Susurluk o gün iyice derinleştirilseydi, bugün Ergenekon diye bir şey çıkmazdı. Onun adamları buralarda da çıkıyor.” dedi. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=174463