PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıldıray Baştürk Fenerbahçe'ye mi ?


Melancholy
01-13-2009, 13:23
http://www.tumspor.com/manset/images/20090113101651.jpg

Yabancı sınırı engeline takılmayacak yerli yıldızların peşine düşen sarı-lacivertli ekibin Yıldıray Baştürk için bir süredir gizlice çalışma yürüttüğü ortaya çıktı.

Fener'den gizli operasyon
Ara transferde yerli yeteneklerden Gökhan Emreciksin ile Abdülkadir Kayalı'yı renklerine bağlayan Fenerbahçe, şimdi de Türk futbolunun Avrupa'daki en önemli temsilcilerinden Yıldıray
Baştürk'e kancayı taktı. Sarı-lacivertli ekibin büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü transfer operasyonunun, şu anda Yıldıray Baştürk'ü ikna etme aşamasında olduğu belirtildi. Daha önce kesin bir ifadeyle "Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum" diyen Yıldıray'ın artık bu kararından vazgeçmek üzere olduğu kaydedildi.
http://www.tumspor.com/photos-inner/701416037.jpg

Kulübü Stuttgart'ın 4 milyon euro'ya satmaya hazır olduğu tecrübeli oyuncuyu özellikle başkan Aziz Yıldırım çok istiyor. Yabancı sınırı nedeniyle ara transferde kaliteli Türk futbolculara öncelik tanıyan Fenerbahçe yönetimi, hem Alex'e alternatif olabileceği hem de gerektiğinde kanatlarda da görev yapabileceği için Yıldıray'ı ön planda tutuyor. Yöneticilerin, yıldız futbolcuyla bu hafta yeniden bir araya gelmesi bekleniyor. Sözleşmesi 2010 yılında bitecek olan 30 yaşındaki futbolcu sakatlıktan da tamamen kurtuldu.




fotomaç

by_AL_BAY
01-13-2009, 14:40
Bu yıldıray baştürk her yıl sezon başı bi takıma geliyo devre arası anlaşıyo sezon sonu kesin yav adama bi rahat top oynatmadılar jübile yapsalar da oda kurtulsa bizde kurtulsak yalan diyorum arkadaşlar fb de emre alex david varken yıldıray ne iş yapıcak malzemecilikmi tamamen düzmece....;C

kayısıkentli
01-13-2009, 16:48
yıldırayda her sene birisine gelio bi gelemedi gitti yaw.
hadi kime gelecekse gelsinde bizde kurtulsak bu haberlerden:D