PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bekâretini 3,7 milyon $’a verecek


kayısıkentli
01-13-2009, 11:54
http://www.internethaber.com/images/news/80729.jpg



22 yaşındaki Amerikalı genç kız, bekâretini satmak için 3,7 milyon dolardan daha iyi bir teklif gelmesini bekliyor




California’da öğrenci olan 22 yaşındaki genç kız, bir gecelik tutku için kendini kaybetmiş 10.000 adamın teklifleri sayesinde rekor kırıyor.

Natalie Dylan adlı kızın, bekâreti için istediği fiyat ise dudak uçuklatıyor: 3,7 milyon dolar ( 6 milyon YTL).

Natalie, bekâretini satmak istediğini ilk olarak ABD radyolarından birinde ‘sert şakacı’ olarak bilinen Dj Howard Stern’in programında duyurmuş. Geçen Eylül ayında yaşanan bu olayda, hemen program esnasında 240.000 dolara varan teklifler yağmış. Natalie de o zamandan beri bu işi ciddiye almış ve şimdi istediği fiyat 3,7 milyon dolar ve üzeri.
http://www.internethaber.com/images/other/virgin.jpgErkeklerin talepleri karşısında kendisinin de şok olduğunu söyleyen Natalie, “ne bu kadar çok erkeğin bu işi ciddi ciddi takip edeceğini, ne de fiyatın bu kadar yükseleceğini düşünmüyordum” dedi.

Bu açık arttırmanın erkekler arasında bir yarışmaya dönüştüğünü söyleyen Natalie Dylan’a göre erkekler arasındaki rekabet ve kazanma hırsı gibi duygular nedeniyle fiyat bu kadar yükselmiş ve inatla binlerce erkek hala yarışıyor.

Natalie’nin en ilginç yanı ise, yani bu olay açısından bakıldığında, genç kız üniversitede kadın çalışmaları üzerine araştırmalar yapıyor ve Aile ve Evlilik Terapisi fonuna yardım bulmak için çalışmalar yürütüyor.

Amerika’da 22 yaşına gelip de hala bakire olan kızlara tuhaf gözle bakıldığını söyleyen Natalie, “kendimi hep doğru insana sakladım ama işler öyle yürümüyormuş bunu da anladım” diyor.

http://www.internethaber.com/images/other/virginsister.jpgNatalie, 3 hafta boyunca fahişelik yapıp binlerce dolar para kazanan ablasından etkilenerek bu işe kalkıştığını anlatıyor. Şu anda 23 yaşında olan abla Avia, üniversiteyi bitirdikten sonra zor durumdaymış ve sadece üç hafta içinde hayatını yoluna koyacak parayı, hatta daha fazlasını kazanıp işi bırakmış. O dönemde 19 yaşında olduğunu söyleyen Natalie, o zamanlar ablasını hiçbir şekilde anlayamadığını ama şimdi anladığını söylüyor.

Ablası da, Natalie'ye destek çıkarak “bunu neden yaptığını çok iyi biliyorum ve hiç kimsenin onu yargılamaya hakkı yok” diyor. Tek gecelik bir ilişki de bekâretini verecek olan Natalie, bakire olduğuna dair testi geçti ve yalan makinesinden da olumlu sonuçlar alarak çıktı.

Şimdi kendisiyle birlikte olmak için, 3,7 milyon dolar verecek kişiyi bekliyor. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=174466&interstitial=true