PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri...


Hasret
01-11-2009, 02:41
Islatılmamış kuru fasulye ve nohut: 30-45 dakika


Islatılmamış yeşil mercimek: 20 dakika


Islatılmamış kırmızı mercimek: 3 dakika


Bütün tavuk: 15 dakika


Parçalanmış tavuk: 10 dakika


Beyaz etli balık: 3 dakika


Sebze çorbası: 8 dakika


Enginar: 8 dakika


Bezelya: 5 dakika


Soyulmuş patates: 5 dakika


Kabuklu patates: 10 dakika


Havuç: 8-10 dakika


Karnabalar: 5 dakika


Bütün kereviz: 10-12 dakika


Doğranmış kereviz: 5-6 dakika


Pancar: 10 dakika


Taze fasulye: 20-25 dakika


Yaprak sarması: 10 dakika