PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stadın kapıları 14.30'da açılacak


*fanii*
12-06-2007, 01:49
Stadın kapıları 14.30'da açılacak

Süper Lig'in 15. haftasında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin il güvenlik toplantısı yapıldı.

Vali Yardımcısı Ergun Güngör'ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Fenerbahçe Kulübü adına Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Galatasaray Kulübü'nden ise yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin katıldı.

Toplantıda, 8 Aralık Cumartesi günü saat: 19.00'da oynanacak derbi maçı için alınacak güvenlik kararları alındı. Buna göre Galatasaray için Telsim Tribünü olarak adlandırılan kale arkasında 2525 adet bilet ayrıldı. 3210 güvenlik görevlisi ve ayrıca 350 Fenerbahçe Kulübü'nün özel güvenlik elemanının görev yapacağı derbinde önlemler 13.00'ten itibaren alınacak ve stadın kapıları 14.30'da açılacak...Stad içinde 95 kamera ile kontrol yahılacak. Ayrıca, soyunma odaları körüğü ile soyunma odalarından sahaya çıkış tüneline kadar gelen yolda emniyetin özel kameraları da olacak. Galatasaray taraftarları için kara yolunu kullanmaları tavsiye edilirken, stad çevresine bileti olmayan taraftarlar yaklaştırılmayacak.