PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğrul Sağlam'dan, Sercan için son söz


kelebek35
01-08-2009, 10:48
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe karşısında sahaya kazanmak için çıktıklarını, ancak maçta ofansif anlamda çok üretken olamadıklarını söyledi.



Sağlam, Fortis Türkiye Kupası'nda gruplarında 6 puanlarının bulunduğunu belirterek, ''Bugün alınacak 1 puan, gruptan çıkmamızı sağlamaya yetecekti, ancak biz 'maçı nasıl kazanabiliriz' diye sahaya çıktık. İlk yarı kornerden bir gol yedik. İkinci yarı Mustafa Sarp'ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda gol olsa, farklı olurdu. Sonuçta ofansif anlamda çok üretken olamadığımız bir karşılaşma oldu'' dedi.
Antalya'da yapacakları hazırlık maçlarında takımdaki eksik yerleri belirleyip, takviyeler yapacaklarını kaydeden Ertuğrul Sağlam, ''Ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Kimsenin kuşkusu olmasın. Daha önce yaptığımız iş bu. Kupada Tokatspor maçında da turu getirecek sonucu alma zorunluluğumuz var'' diye konuştu.
Ertuğrul Sağlam, bir gazetecinin, ''Yusuf, Trabzonspor ile anlaşmak üzere. Yusuf'tan sonra Sercan'a transfer için izin veriyor musunuz?'' şeklindeki soru üzerine, şu açıklamayı yaptı:
''Yusuf bizim için önemli oyuncuydu. Hangi haklı gerekçeleri var, bilemiyorum. Bursa'dan ayrılmak istedi. Bizden ayrılmak isteyen hiçbir futbolcuyu zorla oynatmak olmaz. Sayın başkanımız bu transferi sonlandırmaya çalışıyor. Futbol, kaliteli oyuncularla oynanıyor, bırakın, bize de oyuncu kalsın. O yüzden Sercan'ın transferi şu dönemde mümkün değil.''
AA