PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılbaşı hazırlıkları başlasın


*fanii*
12-05-2007, 19:10
Yılbaşında kendinizi özel hissetmek için hazırlıklara şimdiden başlamalısınız.
Sizin için hazırladığımız "yılbaşı programı"yla gecenin en ışıltılı kişisi olacağınızı garanti ediyoruz!

4 hafta önce: Sağlıklı bir cilt tonu için haftada bir kez solaryuma girebilirsiniz; tabii abartmadan. Elde ettiğiniz bronzluğun dengeli görünümü için yine haftada bir kez peeling yapmalısınız. Işıltılı bir cilt için dört hafta öncesinden, cilt tonunu pozitif olarak değiştirmek de elinizde. Şu andan itibaren sabahları ve akşamları normal günlük bakım kreminizin altına serum uygulamanız yerinde olacaktır. Gergin bir vücuda sahip olmak için sabahları 15 dakikanızı spora ayırmalısınız. Haftada en az üç kez 30 dakika yürüyüş de oldukça sağlıklı.

2 hafta önce: Diş doktorunuzdan dişlerinizin daha beyaz görünmesini sağlayan "bleaching" uygulaması için randevu almayı unutmayın. Evde yapılabilecek uygulamalar için eczanelerde satılan ürünleri de uzmanınıza danışarak kullanabilirsiniz.

3 gün önce: Ustaca alınmış kaşlar hem yüz kontürünü düzeltir hem de gözlerin daha açık görünmesini sağlar. Öncesinde bir kez profesyonel bir ele kaşlarınızı aldırın, daha sonra yılbaşı gecesine kadar kendiniz de çıkan tüyleri cımbız yardımıyla alabilirsiniz.

24 saat önce: Manikürünüzü gece giyeceğiniz kıyafetinize göre yaptırabilirsiniz. Böylelikle size uygun oje rengini birlikte seçebilirsiniz. Yeni yıkanmış temiz saçlara topuz yapmak zor olur. En iyisi saçlarınızı kuaföre gitmeden bir gün önce yıkamanız.

12 saat önce: Uykunuzu alın! Cildinize de geceye hazırlanmak için dinlendirici etkili bir maske uygulayabilirsiniz.

4 saat önce: Saçlarınızı yaptırmak için kuaförünüze giderken, gece giyeceğiniz kıyafetleri mutlaka yanınızda götürün. Belki kuaförünüz kıyafetinizin rengine uygun bir saç aksesuarı kullanmak ister.

2 saat önce: Makyaj öncesinde son kez cildinize nemlendirici bir maske uygulayabilirsiniz. Ardından sıra fondötende. Makyajınız için kendinize zaman tanıyın. Bildiğiniz ürünleri ve renkleri seçin. Bu özel gecede deneysel olmanın size hiçbir yararı dokunmaz.

10 dakika önce: Ayna karşısında son görüntü kontrolü... Rujunuzu son kez yenileyin, saçlarınızı düzeltin ve parfümünüzü sıkın. Artık geceye hazırsınız...

morciii
12-05-2007, 19:29
yaaa ne yılbaşısı yaaa
bu güne kadar bikere bile kutlamak için dışarı çıkmadım :D