PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye asker göndermeli mi ? ANKET


Melancholy
01-06-2009, 14:44
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/43248.jpg


Hükümetin 'Katkı olacaksa Türkiye hayır demez' diyerek Gazze'ye asker göndermeye yeşil ışık yaktığı kararı destekliyor musunuz?

Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından bir açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, toplantıda ağırlıklı olarak Başbakan Erdoğan'ın Gazze'de meydana gelen olaylar nedeniyle yaptığı temaslara ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğunu söyledi.

Hükümet, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısını Meclis gündemine taşıma kararı alırken, Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, bugün TBMM'de 'Gazze' özel gündemli genel görüşme yapılacağını açıkladı.

Bir gazetecinin 'Bölgede oluşturulacak olası bir barış gücüne Türkiye asker gönderir mi?' sorusunu da cevaplayan Çiçek, "Eğer barışa katkı sağlayacaksa Türkiye birçok bölgeye asker göndermiştir. Afganistan, Lübnan, Somali olmak üzere her zaman üzerine düşeni yapmıştır. 'Yurtta sulh, cihanda sulh'. Türkiye barıştan yana samimiyetini ispat etmiş bir ülkedir. Böyle bir katkı olacaksa Türkiye buna hayır demez. Bu akan kanın durması Türkiye'nin tek başına çabasıyla neticelenecek bir husus değil. Bir çok toplumun, en başta da sivil toplumun çabası gerekmektedir. Orada birçok insan hayatını kaybediyor. İster hükümetler bazında, ister sivil toplum bazında devreye girip bu konunun çözülmesi lazım. Doğrusu biraz daha fazla gayret, çaba gerekmektedir. Biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

haber7

kelebek35
01-06-2009, 15:05
Göndermeli diye düşünüyorum.

_SoN_
01-06-2009, 15:06
ben asker olsaydım gitmek isterdim .

Hasret
01-06-2009, 15:07
Göndermeli tabiki hemde hic düsünmeden...

MetinCeylan
01-06-2009, 16:45
Göndermeli

ALONE53
01-14-2009, 12:07
kesinlikle göndermeli
Osmanlının torunları olarak,Osmanlınının hoşgörüşünü oraya getirip ve zulme dur dememiz gerekir..
çünkü türkiye ortadoğuda yavaş yavaş liderlik konumuna yükseliyor ve şuanda lider konumunda..
ki koreye asker göndermemizin meyvelerini topluyoruz
amaa asker göndermeden önce ortamın oluşturulması lazım yoksa geri dönmüşü olmayan bir bataklığa saplanabiliriz...

tomqoliq
01-15-2009, 16:36
bnce göndrmemeli tmm ordki insnlar çk zor durumda ama trkiye zatn kendi iç gvnlğni sğlymamş bi ülke olark israil trafndn direk açık hedf haline gelicktr asker gndrp svşn içne grmk yerne para ,kıyft,yemek,ilaç ws. yardmı yapsk bnce dha akl karı olr bz oklca yardm yaptk herkzdn aynı ilgiyi beklyrm para tplyn krulşlr wrmş duydğm kadryla