PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılbaşı hediyeniz Marks&Spencer'dan


*fanii*
12-05-2007, 17:32
http://www.leyditurk.com/images/haber/55096.jpg

Marks & Spencer, yılbaşı alışverişlerinizi keyifli hale getirecek.
Dünyaca ünlü İngiliz giyim markası Marks & Spencer, yeni yıla girerken tüm koleksiyonları için hazırladığı özel yılbaşı ürünleri ve farklı alternatifleriyle hem ne alacağım stresinizi ortadan kaldıracak hem de yılbaşı alışverişlerinizi keyifli hale getirecek. Bu yılbaşı da Marks & Spencer ile 7'den 70'e her yaş, stil ve zevke uygun şık hediye seçenekleriyle tüm sevdiklerinizi mutlu etmeniz mümkün...

Yılbaşı gecesi en şık olmak her kadının isteğidir. Marks & Spencer'ın bu özel gece için hazırladığı şık gece elbiseleri ve bluzlar ile kendinizi eşsiz hissedeceksiniz. Birbirinden gösterişli pullu elbiseler, kadife ceketler ve kıyafetlerinizi tamamlayabileceğiniz değişik aksesuarlar ile yılbaşı gecesinin en göz alıcı kadını siz olacaksınız...

İpek ve saten babydoll'lar, ipek çamaşırlar, kırmızı ve beyaz büstiyerler, iz yapmayan iç çamaşırları ile de iç şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Sezonun trendleri arasında yer alan birbirinden güzel ve ışıltılı kolye ve küpeler, bilezikler şıklığınıza şıklık katacak. Aloe Vera, Manolya ve Lavanta aromalı özel bakım serileri ile önce kendinizi şımartın ve rahatlatın sonra partiye hazırlanın.

Yılbaşı için özel olarak dizayn edilmiş hediye paketleri ve süsler ile de hediye verme sanatını ve keyfini tamamlamış olacaksınız.

Marks & Spencer bu sezon çok özel fonksiyonel ürünlere imza atarak, erkekler için hediye seçmeyi daha kolay ve keyifli kılıyor. Ütü gerektirmeyen gömlekler, makinede yıkanabilir takımlar ve kravatlar, su geçirmeme özelliğine sahip jeanler, özel kumaş teknolojisi sayesinde teri absorbe etmeyen koton üstler ile birbirinden ilginç ve eğlenceli hediyeler seçme şansı yakalayacaksınız.

21. yüzyıla damgasını vuracak bir ürün olan geri dönüştürülmüş pet şişelerden yapılan polar montlar ise yeniyıla girerken verilebilecek en ilginç hediye olacak.
Birbirinden şık ve kaliteli kol düğmeleri ve cüzdanların da yer aldığı geniş aksesuar koleksiyonu ile şıklığınız perçinlenecek, yılbaşı gecesinin en karizmatik erkeği siz olacaksınız.

Hızla yaklaşan hediye sezonunda ailenizin minik fertlerini unutmamak gerek. Puzzle'lar, boy boy oyuncak ayılar, atlar ve oyuncak bebekler ve daha birçok oyuncak ile her yaştaki çocuğu mutlu edebilirsiniz. Süslü olmayı seven kızlara bere ve eldiven takımları, çocuklarınızın sıcacık kalmasını sağlayacak cıvıl cıvıl kazaklar ve montlar sizler kadar miniklerinde hoşuna gidecek. Rengarenk giysilerinin yarattığı şirin ve sevimli tarz ise ‘keşke çocuk olsaydım' dedirtecek.

Çam ağacınız için seçeceğiniz pırıltılı, renkli süsler, evinizin her köşesinde kullanabileceğiniz ve yılbaşı dekorasyonunuzu tamamlayan kırmızı ve yeşil tonlarında potporiler, kokulu mumlar ve farklı tasarımlardan oluşan duvar süsleri evinizdeki yılbaşı atmosferini tamamlayacak.

Ayrıca yılbaşı hediyesi olarak birbiriyle uyumlu çok şık vazolar ve kaseler, kanepenizi süsleyecek büyük yastıklar, sevdiklerinizin resimleriniz koyabileceğiniz şık ahşap ve ****l çerçeveler, seramik ve ****l hayvan objeleri, kadın figürleri, ****l tekneler, seçkin hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Sevdiklerinizi mutlu etmek için tercih edeceğiniz kazaklar, montlar, rengarenk pançolar, bu kışın favori aksesuvarları olan atkı eldiven takımlar ve şapkalar ideal hediyeler arasında yer alacak. Ayrıca çeşit çeşit çanta ve ayakkabılar ile şık tasma kolyeler, inci bilezik ve küpeler, renkli taş yüzükler hediye seçeneğinizi arttırıyor.

Ayrıca sadece yılbaşı için İngilterede'den özel olarak getirtilen çikolata ve bisküviler de sevdiklerinize verebileceğiniz en tatlı hediyelerden olacak..

Kaynak (http://www.leyditurk.com/haber.php?haber_id=159143)

morciii
12-05-2007, 18:24
M&S kaliteli bir marka ama hem keseme uygun değil hemde orta yaş insanların giyinebilicekleri modelleri var...