PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakkari'de kayak keyfi!


Hasret
01-05-2009, 03:16
Hakkari'de kar kalınlığının isitenilen seviyeye gelmesiyle kayak sezonu başladı. Vali yardımcıları vatandaşlarla birlikte kayak yaptı.

Hakkari'de hafta sonunu iyi değerlendirmek isteyen vatandaşlar, akın ettikleri Otluca Köyü Kayak Tesisleri'nde hem gönüllerince vakit geçirmenin, hem de kaymanın keyfini çıkarıyor.

Hakkari Vali Vekili Abdullah Uçgun, Vali Yardımcıları Abdulkadir Duran ve Yılmaz Kurt, kayak tesisine giderek buradaki vatandaşlarla birlikte kayak yaptı. Aralarında bayan doktor ve öğretmenlerin de bulunduğu vatandaşlar, kayak yapmanın zevkini doyasıya çıkardı.

Kış mevsiminde vatandaşların tek eğlence kaynağı olan tesislere akın edenler gün boyunca kayarak üzerlerindeki iş stresini atmaya çalışıyor. Kayak yapmayı yeni öğrenmeye çalışan Vali Yardımcısı Abdulkadir Duran'ın ise düşe kalka kayması dikkat çekti.

Hakkari Vali Vekili Abdullah Uçgun, geçen yıl kayak sezonunun 4-5 hafta sürdüğünü belirterek, kendilerinin ancak hafta sonları buraya gelerek kayabildiklerini bu nedenle yeterince kayamadıklarını söyledi.

Geçen yıla oranla bu yıl kayak sezonunun 1 ay önce açılmasının kendisini memnun ettiğini belirten Uçgun, ''Vatandaşlarımız da inanıyorum ki benim gibi memnundur. Bugün kayak sezonunun ilk günü olmasına rağmen büyük bir ilgi var. Bu da bizi mutlu ediyor. Kayak sezonunun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tüm Hakkarili hemşerilerimi kış sezonunu burada geçirmeye davet ediyorum'' dedi.

-HAKKARİ'DE KAYAK YAPMAK MUCİZE-
Hakkari'de görev yapan Özlem Özdemir, Hakkari'de kayak yapmanın mucize gibi bir şey olduğunu belirterek, zamanlarını kayak yaparak değerlendirdikleri için çok mutlu olduklarını beliritti.

Bazı akrabalarının Hakkari'de kayak yaptıklarına inanmadıklarını belirten Özdemir, kayak tesisisin ileriki yıllarda daha da güzel olacağına inandığını kaydetti.