PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkes büyük ikramiyenin peşinde


kelebek35
01-02-2009, 10:28
Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel Çekilişi'nde 25 milyon TL isabet eden çeyrek biletlerden birinin, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde satıldığı belirtildi.


Akyazı'da seyyar Milli Piyango bayiliği yapan Musa Köseoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye isabet eden 9025160 numaralı çeyrek bileti kendisinin sattığını belirtti.
Köseoğlu, ''Büyük ikramiye isabet eden 9025160 numaralı çeyrek bileti ben sattım. Bileti kime sattığımı bilmiyorum. Yıllardır bilet satıyorum. Ama ilçemizden birine çıktığına eminim. İlçemizden birine çıktığı için çok mutluyum. Bileti alan kişi beni evlendirirse mutlu olurum'' diye konuştu.

Diğer yandan, Adapazarı'nda seyyar bayi olarak çalışan ve ilçelerdeki bayilere bilet veren Fikret Kezer de biletleri toplu olarak alıp çeşitli bayilere verdiğini, bunlar arasında Akyazı'daki Musa Köseoğlu'na verdiği serideki biletler arasında büyük ikramiye çıkan biletin bulunduğunu kaydetti.

Kezer, şunları söyledi:

''Şekerbank toplu şekilde bilet alıyor ve şubelerine gönderiyor. Ben de bankanın ilimizdeki şubesinden toplu bilet aldım ve bunu bayilere gönderdim.''
Milli Piyango Sakarya Şube Müdürü İbrahim Anıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, biletin şube kanalıyla satılmadığını, ancak Şekerbank kanalıyla da biletler satıldığını kaydetti.

Büyük ikramiye isabet eden biletin Sakarya'da satılmış olma ihtimalinin yüksek olduğunu kaydeden Anıl, şube olarak şu ana kadar, büyük ikramiyeyi tek rakamla kaçıran 4 kişiye teselli ikramiyesi ödediklerini bildirdi.


AA

Kasim_55
01-04-2009, 02:12
Tesekkurler