PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Bordo-mavi' okul projesi !


Kalpsiz_
12-05-2007, 06:30
Trabzonsporlu taraftarların başlattığı proje bir ilköğretim okulunun onarımı yapıldı.4 Aralık 2007 17:29Trabzonspor Taraftarlar Birliği tarafından başlatılan ve valilik tarafından desteklenen ''Bordo-mavi okul projesi'' kapsamında onarımı yapılarak içi ve dışı bordo-mavi renklere boyanan Karlık İlköğretim Okulu, törenle açıldı.

Törene, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, futbolculardan Hüseyin Çimşir, Tolga Seyhan ve Tolga Zengin ile vatandaşlar katıldı.

Trabzon Valisi Nuri Okutan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, açılışa katılan kalabalıktan etkilendiğini belirterek, ''İki güzel şey bizi birleştirmiş oluyor. Birincisi eğitim. Eğitim, Trabzon'un geleceğinde omurga. Trabzonspor da bizim için çok önemli. Bu projeyle her ikisini birleştirmiş oluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından okulun yapımına katkıda bulunanlara birer plaket verildi. Kurdelenin kesilmesinin ardından davetliler, sınıfları gezdiler.