PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve söz Hasan Şaş'ta !


Kalpsiz_
12-05-2007, 06:28
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kartla çılgına dönen ve ligin devre arasında Galatasaray'dan ayrılacağını açıklayan Hasan Şaş beklenen açıklamayı yaptı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre herkesi şoke eden sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, yıllardır haksızlığa uğradığını kaydetti. Sarı-kırmızılı oyuncu, "Benim derdim Galatasaray'la değil. Benim derdim, çocukluğumdan beri renklerine aşık olduğum ve şimdi de formasını gururla sırtımda taşıdığım Galatasarayımdan beni ayıran sebeplerle. Galatasaray'ı çok seviyorum, fakat artık yapılanlara da dayanamıyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a veda etme kararını bir anlık sinirle almadığına dikkat çeken Hasan Şaş şöyle devam etti:

"Bana sahada futbol oynatmak istemeyenleri gördükçe sinirlerime hakim olamıyorum. Adımı çıkarmışlar bir kere. Ne yapsam suçlu oluyorum. Rakiplerimize faul bile çalınmayacak pozisyonlarda bana sarı kartı tereddüt etmeden çıkarıyorlar. Her insanın siniri, dayanma gücü vardır. Damarıma basarsanız da patlar. Ben sahada her şeyini veren, formasını sonuna kadar terleten, hırslı bir oyuncuyum. Ama bu hırsımı bana karşı kullanmalarına asla izin veremem."

Hasan, sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşerek devre arasında Avrupa'da bir kulübe gitme kararını bildireceğini de söyledi. Veda kararını üzülerek aldığını ifade eden yıldız oyuncu, "Türkiye'de artık futbol oynamayacağımı düşünüyorum. Ben de bu nedenle böyle bir karar aldım. Şu an için bir planım yok, ama her şey devre arasında netleşecektir. Futbolu bırakmayacağım. Gelecek tekliflere göre futbol hayatıma Avrupa'da devam edeceğime inanıyorum" diye konuştu.