PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'ta çok gizli operasyon!


kayısıkentli
01-01-2009, 15:13
http://www.internethaber.com/images/news/74435.jpg




Denizli, yine puan kaybederse, BJK'li yöneticiler B planını uygulayacak. Bu plana göre Denizli gidecek yerine ise...


Beşiktaş sıkıntılı günler geçiniyor. Sağlam sonrası 16 puan kaybeden Denizli için yeni bir plan hazırlayan yönetim, ikinci yarıda da puan kaybedilmesi halinde radikal bir kararla ikinci kez teknik drektör değişikliğine gidecek.
Ligin ilk yarısında umduğunu bulamayan Beşiktaş'ta yönetimin radikal
bir karar daha alarak ikinci kez hoca değişikliğine gidebileceği öğrenildi. Beşiktaş'ın, Ertuğrul Sağlam'dan görevi devralan Mustafa Denizli ile 16 puan kaybetmesi üzerine yöneticiler geçtiğimiz günlerde bir araya geldi ve yapılan durum değerlendirmesinde "İkinci yarıda fikstür avantajına sahibiz. Derbilerin hepsini sahamızda oynayacağız. Ancak ilk üç hafta çok önemli. Alınacak sonuçlara göre B planımız hazır olmalı" görüşü ortaya atıldı.

ADAM GİBİ ADAM PLANI
Birçok yönetici bu düşünceye olumlu yaklaşırken, gündeme gelen yeni isim Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ziya Doğan oldu. Yöneticiler, Ziya Doğan ismine sıcak baktılar ve ardından tecrübeli teknik adamla gizlice temasa geçtiler. Siyah-beyazlı yöneticilerin, Ziya Doğan'a "Sakın bir yerle anlaşma, seni her an takımın başına getirebiliriz" dediği öğrenildi. Ayrıca son günlerde çeşitli takımlardan teklifler alan Ziya Doğan'ın bu önerileri geri çevirmesi de onun Beşiktaş'a geleceğine ilişkin iddiaları güçlendiriyor.

Ziya Doğan Fotomaç'a yaptığı açıklamada ise "Olgunlaşmamış gelişmeler hakkında konuşmak doğru değil. Şu an takımın başında bir hoca var. Bunu konuşmak etik olmaz. Ziya Doğan, görevde olan bir hocanın yerine değil, boşta olan bir takıma teklif alır. Şu anda söylediğiniz gelişme, benim değil başkalarının cevaplaması gereken konular" dedi. Deneyimli hoca, sözlerinin sonunda ise gülümseyerek şu esprili ve anlamlı ifadeyi kullandı: "Benim hangi takımla anlaşacağımı, imza atınca öğreneceksiniz." http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=172632