PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Filistin Gecesi


kelebek35
12-31-2008, 10:40
Tüm illerimiz gibi Ankara da Filistin için ayakta… Filistin Dayanışma Platformu Başkentte büyük bir Filistin Gecesi düzenliyor. 3 Ocakta gerçekleştirilecek geceye diğer sivil toplum kuruluşları da destek veriyor. Çeşitli konuşmaların yapılıp şiirlerin okunacağı organizasyonda Hasan Sağındık da konser verecek.

http://www.habervaktim.com/resim/resim49510_2.jpg (http://www.habervaktim.com/yonlendir.php?id=7)
"Filistin Dayanışma Gecesi" adıyla düzenlenecek olan program 3 Ocak Cumartesi günü saat 18:00'da Altınpark ANFA b Salonu'nda gerçekleştirilecek. Katılacak vatandaşlar için zengin bir program hazırlanan gecede, geliri Filistin'e gönderilmek üzere bir de kermes (hayır çarşısı) düzenlenecek.

"Biz sustuk Filistin ağladı, biz sustuk Gazze ağladı" sloganıyla hazırlanan program hakkında bilgi veren Filistin Dayanışma Platformu üyesi ve İLKDER Koruyucu Aile Platformu Başkanı Özden Zehra Sönmez "Gün bugündür, yardımlarımızı ve dualarımızı Filistin'in kurtuluşu için birleştirelim. Dünyanın en büyük açıkhava hapishanesine çevrilen Gazze'de umutlar sönmek üzere. Tükenen sadece ekmek, su, ilaç, elektrik, petrol, gaz değil; tükenen Filistin'in bebekleri, çocukları, gençleri; tükenen insanlık, adalet, hukuk, barış ve sevgi. Tüm umutlar tükenmeden yüreğimizin Filistin köşesindeki yangını birlikte söndürelim" dedi.

Sanatçı Hasan Sağındık'ın ezgileriyle renk katacağı ve katılımın ücretsiz olduğu gecenin konuşmacıları ise şunlar;

Kırbaşoğlu ve Bekaroğlu da konuşacak

Prof. Dr. Hayri Kırbaşoğlu (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi), Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu (Doğu Konferansı Genel Sekreteri), Mustafa Kır (Memur Sen Ankara İl Başkanı, Ankara Sivil Toplum Platformu-ASTP Başkanı), M. Emin Genç (Dünya İslami Radyolar Birliği Başkan Yardımcısı, Arifan Radyo Genel Yayın Yönetmeni), Özden Zehra Sönmez (İLKDER Başkanı), Şerife Katırcı (Eğitimci-yazar) ve Hatice Uysal (Hedef Radyo Program Yapımcısı)

habervaktim