PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor imza attırdı


kayısıkentli
12-30-2008, 23:21
http://www.internethaber.com/images/news/57005.jpg


Bursaspor ara transferi boş geçmedi. Bugün Özlüce Tesisleri'nde imza töreni vardı.


Brezilyalı defans oyuncusu Daniel Menendes Rezende (Dani), kendisini 2,5 yıllığına Bursaspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik ve bazı yöneticiler hazır bulundu.

Rezende, törende yaptığı konuşmada, Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, kendisine güvenenleri mahcup etmemek için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.

Bir gazetecinin, ''Bursaspor'a gelmeden önce kulüp hakkında bilgi topladın mı?'' sorusuna Dani, ''Bilgi toplamadım, ama sadece büyük bir camiaya geldiğimi biliyorum. Umarım burada çok mutlu olurum'' dedi.

Osman Çelik ise Dani'nin takıma faydalı olacağına inancını dile getirerek, ''Dani, dün İstanbul'da yeni teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile de görüştü. Bu transfer, Ertuğrul Sağlam'ın da onayıyla gerçekleşti. Dani ile opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllığına anlaştık. Opsiyon, Bursaspor'un elinde'' diye konuştu.

25 yaşındaki Dani'nin, Bursaspor'dan önce Friburguense, Boavista RJ, Corinthias Alagoas ve America De Natal takımlarının formasını giydiği bildirildi.http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=172378

Melancholy
01-05-2009, 14:07
Ligin 2.yarısında Bursaspor çok canlar yakacak gibime geliyor adam gibi adam Ertuğrul Sağlam'a yeni görevi hayırlı uğurlu olsun Allah yardımcısı olsun ....