PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tandoğan giderayak bombaladı


kayısıkentli
12-29-2008, 14:48
http://www.internethaber.com/images/news/60264.jpg




Beşiktaş ile yolları ayrılan Ali Tandoğan açtı ağzını yumdu gözünü. Denizli'ye ve yönetime veryansın etti.


Beşiktaş'a 2005-2006 sezonunun başında Gençlerbirliği'nden transfer olan Ali Tandoğan ile Siyah Beyazlı kulübün yolları ayrıldı. Tecrübeli oyuncu bu sezon sonu bitecek olan mukavelesini tamamlayamadan, teknik direktör Mustafa Denizli'nin kendisini takımda düşünmediğini öğrenmesi üzerine Beşiktaş defterini kapatma kararı aldı.

İHALE BİZE KALDI

Ertuğrul Sağlam bu takımdan giderken 4 galibiyeti, 2 beraberliği vardı. Ben de dört maç oynadım 3 kez galip geldik, bir kez berabere kaldık. Eğer sezonun ilk yarısı sonunda bir fatura çıkartılması gerekiyorsa dört mağlubiyetten bir şey çıkarmak gerekiyordu. Ben o dört maçta ta yoktum ama olabilirdim de. O gün oynayan arkadaşlarıma haksızlık etmek istemem. Onlar kötü oynadı, onlar gitsin demek istemiyorum. Sonuçta ihalenin bizim üzerimize bırakıldığını düşünüyorum.

ÜVEY EVLAT MUAMELESİ

Ben üç buçuk yıl bu takımda oynadım ama hiç bir zaman rahat olmadım. Bu durum benim içimde hep bir kırgınlık yarattı. Hiç bir zaman tam anlamıyla rahat olamadım. Beşiktaş taraftarı Türkiye'de takımına verdiği desteğe hep bir numara olarak anılır. Ama oynadığım dönemde de, oynamadığım dönemlerde de bana hiç destek olmadılar. Beni bir kere bile yanlarına çağırmadılar. Tek üzüntüm bu oldu.

YERLİ OYUNCULARI SİLİP ATTILAR

Bu takımda yabancılara hep daha çok destek verildi. Hem içeriden, hem de dışarıdan, her zaman daha çok destek gördüler. Kötü oynayan yabancı bir futbolcu 6 -7 hafta formasını kaybetmeden oynadı. Bu durum bir çok yerli futbolcunun da moralini bozuyordu. Bu durumları hep kendi aramızda konuşarak hallettik. Ama Beşiktaş'ta her zaman öncelik yabancı futbolculara oldu. Eğer başarılı olabilseydik biz de onların arkasında dururduk ama başarıda gelmedi. Yabancıların hepsini oynatacağız diye bir çok yerli oyuncuyu silip attılar. Bize bir maç bile tahammül edemeyenler yabancılara kötü oynadıklarında bile destek oldular.

DENİZLİ'Yİ BAŞARILI BULMADIM

Kaybettiğimiz maçlardan sonra da futbolcuların hatalı olduğu ifade edildi. Keşke bizim bir aile olduğumuz ve hataların herkes tarafından yapıldığı söylenseydi. Öyle olmadı ve bireysel olarak futbolculara yüklenildi. Futbolcular hedef gösterildi. Tekrar söylüyorum. Ben ayrıldığım için bu açıklamayı yapmıyorum. Dışarıdan biri olarak baksam da Mustafa Hocayı başarılı bulmadım. Bundan sonra başarısız olsun demiyorum ama her şey ortada.

DELGADO İLE DİYALOG KURAMIYORUZ

Delgado ile hiç bir Türk oyuncu konuşamıyor ki. Diyalog kuramıyoruz. Kendisi zaten çok mülayim ve sakin bir oyuncu. Kaptanlık yapamayacak bir adam değil ama o da kendi sıkıntıları ile uğraşmaktan kaptanlık yapamıyor. Nobre çok iyi bir insan ve çok iyi bir futbolcu. Ama en azından Türk bir futbolcunun ikinci kaptan olması daha iyi olurdu.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

"Menajerim aracılığı ile görüşmeler yapıyorum. Belli kulüpler beni aradılar. 7-8 kulübün beni hemen araması beni mutlu etti. Beni takımlarında görmek istediklerini söylediler. Görüşmeler devam ediyor. Kısa bir süre sonra yeni kulübüm ile anlaşma sağlayacağımı düşünüyorum".
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=172116