PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FLAŞ! Gökçeada'da 5.2 büyüklüğünde deprem


kelebek35
12-29-2008, 09:25
Ege Denizi'nde Gökçeada yakınlarında 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi.http://www.habervaktim.com/resim/resim49084_2.jpg (http://www.habervaktim.com/yonlendir.php?id=7)Ege Denizi açıklarında meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem paniğe yol açtı. Çanakkele ve İzmir'den de hissedilen depremde ilk belirleme göre ölen yada yaralanan olmazken maddi hasarın da oluşmadığı bildirildi.

Gökçeada'nın kuzeyinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Tekirdağ Merkez , Şarköy Çorlu, İzmir ve İstanbul'da da hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 00.58'de, Ege Denizi'nde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre yerleşim yerlerinde hissedilen deprem, İstanbul'da da hissedildi.

Kandilli Rasathanesine göre saat 00.58'de Ege Denizi açıklarında meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem meydana geldi.Deprem paniğe yol açtı. Çanakkale ve İzmirïden de hissedilen deprem vatandaşları uykularından uyandırdı. Çanakkaleïde çok sayıda kişi apartmanlarının balkonuna fırlayıp depremi hissedenlerle yaşadıklarını birbirlerine anlattı. Bir uğultunun ardından çok katlı binaları çatırdatarak sallantıya yol açan deprem sonrası Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, apartmanların bulunduğu Cevatpaşa Mahallesiïndeki Zafer evleri başta olmak üzere kentin Esenler ve Kordonboyu bölgesindeki yüksek katlı binaların bulunduğu bölgeye gece görevli ekipleri yönlendirerek depremin yol açacağı panikle binalarda atlayan vatandaş olup olmadığnı araştırdı.

Emniyet Müdürlüğü Telsiz Haber Merkezi depremle ilgili ilçelerden de bilgi istedi. Depremin her hangi bir hasara yol açmadığı bildirildi.


habervaktim