PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız'ın transfer cevabı


kayısıkentli
12-28-2008, 22:29
http://www.internethaber.com/images/news/63502.jpg
Mehmet Yıldız Galatasaray'a tranfer olacak mı? Kendisi ne istiyor? Cevaplamadığı soru ne? Hepsini kendi ağzından yanıtladı.


İNTERNETHABER
Nur Akman

İlk yarıyı lider kapatan Sivasspor'un yıldızı Mehmet Yıldız transferiyle ilgili söylentilere son noktayı koydu. Yıldız "Bana gelen resmi bir teklif yok" dedi.
KULÜPLER GÖRÜŞÜYOR
Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sunduğu "Yüzde Yüz Futbol" programına katılan Mehmet Yıldız hiçbir klüpten resmi bir transfer teklifi almadığını söyledi. Ama klüplerin görüştüğünü de sözlerine ekledi. Yıldız "Basına yansıdığı gibi klüplerin görüştüğünü biliyorum. Zaten önemli olan da budur. Önce klüplerle görüşülür. Bana gelen resmi bir teklif yok. " dedi. Bilindiği gibi Galatasaray kulübü Mehmet Yıldız için Sivasspor'la görüşme halinde...
ÖNEMLİ OLAN SİVASSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞU
Yıldız Galatasaray'a transfer olmayı isteyip istemediği sorusuna ise politik bir cevap verdi: "Anadalu'da oynayan tüm futbolcular büyük takımlarda oynamak ister ama şu an Sivasspor'un şampiyonluğu benim için daha önemli." dedi.
CEVAPLAMA ABİ CEVAPLAMA
Güntekin Onay "Gönlünden geçen takım?" diye sorunca Yıldız'ın soruyu cevaplamasını Rıdvan Dilmen engelledi. Yıldız'a "Cevaplama abi cevaplama..." dedi. Onay'a da "Fenerbahçe dese ondan sonra da Beşiktaş'a transfer olsa ayıp oldu Fenerbahçe'ye mi diyecekler. Profesyonellikte tutulan takım kalmıyor" dedi.

İLK VE SON MAÇ SİVASSPOR'LA
Eğer Mehmet Yıldız ligin ikinci yarısında Galatasaray'a transfer olursa ikinci yarının ilk ve son maçlarını eski takımı Sivasspor'a karşı yapacak. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=172029