PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayacı'dan iğrenç benzetme


kayısıkentli
12-28-2008, 20:15
http://www.internethaber.com/images/news/53725.jpg


Aysun Kayacı çok çalıştığını söylemek için yanlış bir benzetme seçti.


Son dönemde yaptığı ilginç açıklamalar nedeniyle adı “gaf kraliçesine” çıkan Aysun Kayacı, unvanını korumakta kararlı görünüyor. Bu kez de "Burnumu karıştırmaya vaktim yok" dedi.

Önceki akşam CNN TÜRK’te Full Ekran programına konuk olan Kayacı, son dönemde çok yoğun olduğuna işaret etti. Fatih Ürek’le başrolünü oynadığı “Şeytanın Pabucu” filmi geçen cuma gösterime giren, Kanal D’de “Gece Gündüz” dizisinde “Arzu” isimli polisi canlandıran, Kanaltürk’te “Yazı Tura” isimli yarışmayı sunan Kayacı, bir yandan da Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduğunu anlattı ve yine bir gafa imza attı. Kayacı, “Başımı kaşıyacak vaktim yok” yerine “Burnumu karıştıracak vaktim yok” dedi.

‘Keklemeye alışmışlar’

Programda star olmak istediğini de söyleyen Kayacı, “Renkli bir kişiliğim var ve star olmak istiyorum, ama starlık kurumu içerisinde kendime yerli değil, yabancı starları örnek alıyorum. Çünkü yerli starlarda maske var. İnsanlar da bu maskelere alışmış. Bense kamera kapalıyken nasılsam, kamera açıkken de öyleyim. Oysa insanlar birbirini keklemeye alışmış. Aptal, bulmuşsun benim gibi nimeti, şükredeceğine beni eleştiriyorsun” dedi. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=172020