PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor'da Rıdvan bombası


kayısıkentli
12-27-2008, 15:44
http://www.internethaber.com/images/news/74280.jpg


Rıdvan transferi haberleri doğrulandı. Bir takım prüzler olduğu söylense de iddialara göre Rıdvan "evet" dedi!


Bursaspor ikinci Başkanı Osman Çelik, Güvenç Kurtar'ın istifasının ardından teknik direktörlük için bir çok isimle görüştüklerini ve Rıdvan Dilmen'le büyük ölçüde anlaştıklarını söyledi.

Cihan muhabirine açıklamalarda bululnan Çelik, Kulüb Başkanı İbrahim Yazıcı ile birlikte İstanbul'da Rıdvan Dilmen'le bir araya geldiklerini, bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Dilmen'in, Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığını ifade etti. Görüşmelerin olumlu geçtiğini vurgulayan Çelik, henüz bir anlaşma yapmadıklarını ancak küçük prüzleri halletmeye çalıştıklarını kaydetti.
Bir televizyon kanalında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen'in, televizyon sahibi Ferit Şahenk'le sözleşmesinin iptali konusunda anlaşması halinde Rıdvan'ın Bursaspor'un teknik patronu olacağı bildirildi.

İkinci Başkan Osman Çelik, görüşmelerin sürdüğünü ve bugün öğleden sonra netlik kazanacağını dile getirdi.

BURSASPOR BAŞKANI YAZICI: "GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR, ACELEMİZ YOK"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Rıdvan Dilmen'in takımın başına getirilmesi konusundaki görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Telaşa gerek olmadığını vurgulayan Yazıcı, kulübün menfaatleri için ne gerekiyorsa yaptıklarını dile getirdi.

Yazıcı, kulüp başkanı olarak bir çok isimle görüştüğünü ifade etti. Görüşmelerin hemen bugün yada yarın sonuçlanmasını beklemenin sabırsızlık olacağını dile getiren Yazıcı, acelelerinin bulunmadığını kaydetti.

Yazıcı, şöyle konuştu: "Rıdvan Dilmen'le ilgili görüşmeler devam ediyor, netlik kazanan birşey yok. Önümüzde zaman da var. Acelemiz yok. Yani herhangi bir telaşa gerek yok. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa yapıyoruz."http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=171786