PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Yıldız'ın yeni takımı


kayısıkentli
12-27-2008, 15:39
http://www.internethaber.com/images/news/63502.jpg



Sivasspor'un yıldızı Mehmet Yıldız'a transfer vizesi çıktı. O da artık İstanbul'un büyük takımlarından birinde oynayacak.


Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Sivasspor'da, kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz, Mehmet Yıldız'ı renklerine katmak isteyen Galatasaraylı yöneticilere, koşulların sağlanması durumunda bu transferin gerçekleşebileceğini bildirdiklerini söyledi.

Mecnun Odyakmaz, İzmir Sivaslılar Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Vakfı'nın Altınbalık Restoran'da düzenlediği “Gönülden Eğitim, Dostluk ve Dayanışma Gecesi”ne katıldı.

GALATASARAY'DAN BAŞKA CİDDİ TEKLİF YOK
Odyakmaz, yaptığı açıklamada, transfer döneminde, Sivasspor'un kazandığı başarıları daha ileriye taşımak amacıyla çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

Sivassporlu oyunculara yönelik transfer önerilerinde bulunulduğu yönünde basında çok sayıda haberin yer aldığını hatırlatan Odyakmaz, “Ancak çok ciddi tekliflerin, yazılanlara göre çok sınırlı kaldığını görüyoruz. Bugünlerde Mehmet Yıldız'ın transferi gündemde ve çok sayıda takımla ismi anıldı ve yazıldı. Galatasaray'dan başka çok ciddi teklifte bulunan takım yok” dedi.

ŞARTLAR UYGUN OLURSA
Mehmet Yıldız'ın Sivasspor için çok önemli bir oyuncu olduğunu, Sivaslılar'ın bu oyuncuyu ailelerinin bir bireyi gibi gördüklerini ve kentin fahri hemşehrisi de ilan edildiğini vurgulayan Odyakmaz, şunları kaydetti:

“Galatasaray Kulübü ile yetkili arkadaşlarımız görüştüler. Galatasaraylı yöneticiler, Mehmet Yıldız ile ilgilenebileceklerini söylediler. Biz de şartlar uygun olursa Mehmet Yıldız ile yollarımızı ayırabileceğimizi söyledik. Mehmet Yıldız'ın da mutlu edilmesini istiyoruz. Bunlar sağlanabilirse hem Sivasspor'un hem Mehmet Yıldız'ın beklentileri gerçekleşirse, bu transferin gerçekleşebileceği beyanında bulunduk. Yarın İstanbul'da Mehmet Yıldız ile görüşeceğim. Hafta sonunda Galatasaray ile yeniden görüşeceğiz. Aşama kaydedilebileceğimizi düşünüyorum.”

Mehmet Yıldız'a karşılık Sivasspor'un olanakları geliştirebilecek düzeyde ekonomik bir öneri beklediklerini ifade eden Odyakmaz, ekonomik beklentinin yanında oyuncu takasına da sıcak bakabileceklerini kaydetti. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=171836