PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserililer Arıtman'a web sitesiyle cevap verdi


kelebek35
12-26-2008, 16:06
Hemşehrileri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sahip çıkan Kayserililer, CHP Milletvekili Canan Arıtman'a gerekli cevabı web sitesi kurarak verdiler. www.aritmanainanmiyoruz.com adresli web sitesine girenler, Arıtman'ın tavrını nefretle kınayan bir bildiriye imza atıyorlar.http://www.habervaktim.com/resim/resim48718_2.jpgKayseri'nin önde gelen gazeteci, yazar, televizyoncu, sivil toplum kuruluşları başkanları, sanayici ve işadamları tarafından kurulan web sitesini açanlar "Türkiye'nin Gül'ü" sloganı ve Abdullah Gül'ün bir fotoğrafıyla birlikte "Türkiye Kamuoyuna" başlıklı şu bildiriyle karşılaşıyorlar;

"Hitler torunu, Nazi geleneğinin çocuğu"

"CHP Milletvekili CANAN ARITMAN'ın, Sayın Cumhurbaşkanımız ABDULLAH GÜL'ün, anne tarafından Ermeni olduğu yönündeki (ipe sapa gelmez, akıl mantık almaz, izana ve insafa sığmaz) iddiası sabır sınırlarımızı zorlamaktadır.
Sayın Cumhurbaşkanımız gerek biyolojik nesebi, gerekse fikri nesebi itibariyle bu toprakların en sahih nesebine mensuptur: Temizdir, katışıksızdır, safdır, yerlidir, Müslümandır, Türktür.

Bizler inancımız gereği, hiçbir kavmi, ırkı, rengi hor görmeyiz. Dolayısıyla herhangi bir kavme mensup olmayı ne aşağılık nedeni, ne de övünç vesilesi sayarız. Ancak CANAN ARITMAN'ın, aşağılamak niyeti ile ima ettiği şeyi de kabul etmemiz mümkün değildir.

İnsanlar, biyolojik aidiyetleri ile değil, fikri aidiyetleri ile değerlendirilmelidir. Bu açıdan baktığımızda CANAN ARITMAN'ın fikri soy kütüğü, herhangi bir şüpheye mahal bırakmayacak şekilde bit pazarına düşmüştür: O bir HİTLER torunu, NAZİ geleneğinin çocuğudur. Canan ARITMAN'ın bu tavrını nefretle kınıyoruz""

Bu bildiriyi hazırlayarak ilk imzayı atan isimlerse şunlar;

Oğuz Memiş
Mimar Mühendisler Grubu Kayseri Şb. Başkanı

Mehmet Uğurlu
Kayseri Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

Ö.Faruk Hamurcu
Elif TV Genel Müdürü

Hasan Ali Kilci
Kayseri Ticaret Odası Başkanı

Av. Ali Aydın
Kayseri Barosu Başkanı

Ahmet Taş
Mazlumder Kayseri Şb. Başkanı

Aydın Kalkan
Eğitim Bir Sen Kayseri Şb. Başkanı

Op. Dr. Kemal Tekden
Tekden Tıp Merkezi Yön. Kur. Başkanı

Hamdi Bakan
Kayseri Ticaret Borsası Meclis Başkanı

Habervaktim