PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyükşehir'den gol yağmuru


kayısıkentli
12-20-2008, 18:20
http://www.internethaber.com/images/news/37580.jpg


Haftalardır kötü sonuçlara imza atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kocaelispor'a patladı.


Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ligin son sırasında yer alan Kocaelispor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

23. dakikada Erman'ın vuruşunda savunmadan seken topu önünde bulan Adriano'nun vuruşunu kaleci Serdar çeldi. Daha sonra araya giren savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

32. dakikada Murat Hacıoğlu'nun sol çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Hasagiç'in ellerinde kaldı.

35. dakikada Kemal'ın cezaalanı yayı üzerinden kullandığı serbest atışta meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

39. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor Adriano'nun golü ile öne geçtii. Bu dakikada İbrahim Akın'ın soldan kullandığı köşe atışında savunmada Volkan'dan seken topu kaleci Serdar tokatladı. Kısa düşen topu Adriano kafayla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-0.

51.dakikada ev sahibi ekip farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Efe'nin savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Adriano, Özgür'ü geçerek ceza alanına girdi. Golcü futbolcu meşin yuvarlağı kaleci Serdar'ın yanından ağlarla buluşturdu: 2-0.

56. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor farkı üçe çıkardı. Bu dakikada orta alandan İbrahim Akın'ın uzun pasında sağ tarafta topla buluşan Marcin Kus, hızla cezaalanına girdikten sonra düzgün bir vurşula kaleci Serdar'ı mağlup etti: 3-0. Bu golden sonra Kocaelisporlu taraftarlar Yılmaz Vural istifa diye tezahürat yaptılar.

70. dakikada İbrahim Akın'ın pasında Efe sağ çaprazda cezaalanı içinde topla buluştu. Kaleciyi de çalımlayan Efe, savunmanın araya girmesi üzerine meşin yuvarlağı daha müsait durumda bulunan İbrahim'e aktardı. Bu futbolcunun vuruşu kaleci Serdar'da kaldı.

74. dakikada Adriano'nun ara pasında topla buluşan Ali Güzeldal'ın yakın mesafeden vuruşunda top yandan auta çıktı.

75. dakikada Kocaelisporlu taraftarlar, protestolarını sürdürmeye devam ettiler ve Olimpiyat Stadı'nı terkettiler.

79. dakikada sağ çaprazdan cezaalanına giren Erman'ın vuruşu üst direğe çarparak auta çıktı.

83. dakikada Belediyespor farkı dörde çıkardı. Bu dakikada Erman'ın soldan ortasında kaleci Serdar Kulbilge, Gökhan Kaba'dan önce tokatladı. Sağa açılan topu önünde bulan Efe'nin sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 4-0.

90. dakikada ev sahibi ekip 5. golü buldu. Bu dakikada sol tarafa atılan topa hareketlenen Ali Güzeldal, cezasahasının içine kadar girdikten sonra altıpas çizgisi üzerindeki Serhat'a bıraktı. Serhat yakın mesafeden topu filelere gönderdi: 5-0.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca, mücadele ev sahibi ekibin 5-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Hakemler: Yunus Yıldırım, Volkan Narinç, Mustafa Sönmez

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç 6, Marcin Kus 7, Cesario 6, Barbosa 6, Ekrem 6, Efe 7, Mahmut 6, Okan 5 (Dk. 72 Serhat Gülpınar 6), Erman 6, İbrahim Akın 6 (Dk. 72 Ali Güzelda ?l), Adriano 8 (Dk. 82 Gökhan Kaba ?)

Kocaelispor: Serdar Kulbilge 4, Musa 3 (Dk. 46 Adem 3), Özgür 3, Ufuk 4, Volkan 4, Bülent 3, Fransergio 3, Murat 3 (Dk. 75 Semavi ?), Serdar Topraktepe 3 (Dk. 46 Ahmet Dursun 3), Kemal 4, Taner 4

Goller: Dk. 39 ve 51 Adriano, Dk. 56 Marcin Kus, Dk. 83 Efe, Dk. 90 Serhat (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

Sarı Kartlar: Dk. 10 Taner, Dk. 45 Ufuk (Kocaelispor)http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=170766