PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkcell'den ücretsiz bilgisayar eğitimi


*fanii*
12-04-2007, 11:23
Turkcell gnçtkcll'li üyelerine 200 YTL'lik bilgisayar eğitimini ücretsiz olarak verecek

Geçen yıl 10.000 üyenin katılımıyla gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören gnctrkcll-Netron bilgisayar eğitimi kampanyası bu yıl daha da büyüyerek 50.000 kişiye ulaşıyor. Temel bilgisayar eğitimlerini tamamlayan gnctrkcll’iler, “Bilgisayar Kullanma Ehliyeti”ni almaya hak kazanacaklar.

Gençler için önemli her alanda üyelerinin yanında olmayı hedefleyen Türkiye’nin gençlik kulübü gnçtrkcll, ilk başvuran 50.000 üyesine, yaklaşık 200 YTL değerinde 20 saatlik temel bilgisayar eğitimlerinden ücretsiz faydalanma imkânı sunuyor.

Kampanya süresince gnctrkcll’liler, Netron’un sunduğu “profesyonel bilgisayar kullanma,” “web tasarımı ve web programcılığı temel eğitimi,” “video-fotoğraf düzenleme ve bilgisayar destekli tasarım temelleri” olmak üzere üç kategorideki eğitimlerden birini seçebilecekler.

Temel bilgisayar eğitimlerini tamamlayan gnctrkcll’liler, “Bilgisayar Kullanma Ehliyeti”ni almaya hak kazanacaklar. Bilgisayar konusundaki temel bilgilere sahip olduğunu gösteren belge ile gnctrkcll’liler kariyerlerine önemli bir katkıda bulunmuş olacaklar.

10 milyonYTL’lik fayda

Söz konusu eğitimin piyasadaki bedeli yaklaşık 200 YTL. gnçtrkcll bu kampanyayla gençlerin kişisel gelişimleri için üyelerine yaklaşık 10 milyon YTL’lik bir fayda sağlayacak. Ayrıca kampanyadan yararlanan gnctrkcll’liler, Mart 2008 sonuna kadar kullanılmak üzere Netron’un diğer eğitimlerinden 400 ytl indirim hakkına sahip olabilecekler

1 Şubat 2008’e kadar sürecek kampanyadan geçerli kulüp şifresine sahip tüm gnctrkcll’liler yararlanabilecek.

gnctrkcll’liler, başvurularını gnçtrkcll’nin web sitesinden veya Netron’un Kadıköy, Bakırköy ve Altunizade/Üsküdar şubelerinden yapabilecekler.

“Ben bilgisayarın okulunu okudum.” dediğin bi’ yer var mı bildiğin?

Kaynak (http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=310303)