PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Delgado'ya Skibbe kelepçesi


kayısıkentli
12-15-2008, 21:37
http://www.internethaber.com/images/news/67597.jpg
Skibbe, Beşiktaş derbisi için kolları sıvadı. Skibbe, Delgado’ya da özel markaj uygulatacak.


Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Beşiktaş derbisi için kolları sıvadı.

Önceki gün siyah beyazlı takımın Ankaragücü’nü 1-0 yendiği maçı BJK İnönü Stadı’nda izleyen Alman teknik adam, rakibin analizini yaptı. Skibbe özellikle Nobre-Holosko-Ekrem Dağ’ın performansından etkilenirken, Delgado’ya da özel markaj kararı verdi. Alman çalıştırıcı kendi kariyeri açısından da büyük önem taşıyan pazar günü oynanacak derbi öncesi takımına 2 gün izin verirken, kendi ekstra mesai yaptı. Skibbe, Beşiktaş’ın Ankaragücü maçının yanı sıra dün de siyah beyazlı takımın teknik direktör Mustafa Denizli önderliğinde çıktığı Ankaraspor, Fenerbahçe ile diğer lig karşılaşmalarını saatlerce izledi.

Arjantinli’nin oyunu kurması engellenecek

Genç teknik adamın, Beşiktaş’ta özellikle Nobre-Holosko hücum hattına mutlak önlem alacağı G.Saray’a karşı oynadığı maçlarda hep etkili olan Brezilyalı Nobre’ye Servet-Meira tercihi ile kilit vuracağı belirtildi. Skibbe, Holosko’nun sürpriz çıkışları ve savunmada kendisini kaybettirmesi ile en büyük tehlike arz eden oyuncuların başında geldiği üzerinde durarak Slovak futbolcuya önlem alınacaklar listesinde yer verdi. Skibbe’nin, Holosko’nun kanatlardan taşıdığı topların kesilmesi, Ekrem Dağ ve İbrahim Toraman’ın mücadeleci oyunları için de önlem alacağı öğrenildi. Alman çalıştırıcı, orta alanda ise her rakip takımın yaptığı gibi Beşiktaş’ın etkili ismi Delgado’ya markaj uygulatacak ve rakibin oyun kurmasını engelleyecek.

Skibbe, Beşiktaş’ın üzerinde sürekli baskı hissedince zorlandığını, derbide hücumda daha dikkatli davranırlarsa sonuca gitmekte zorlanmayacakları görüşünde. Alman çalıştırıcı, Beşiktaş savunmasının baskı karşısında çok bunalarak hatalar yaptığını ve kendilerinin de bunlardan yararlanabileceğini düşünüyor. Skibbe dün Beşiktaş derbisi için analiz çalışmaları yaparken, antrenör Burak Dilmen ise İzmir’e giderek G.Saray’ın Fortis Türkiye Kupası’ndaki rakibi Altay’ın Adanaspor ile oynadığı maçı izledi. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=169928