PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan Hollanda'daki hayranlarına konser verdi


kelebek35
12-15-2008, 11:02
Ünlü pop sanatçısı Tarkan, Hollanda'nın Başkenti Amsterdam'da Arena Stadyumu karşısındaki Heineken Müzik Hal salonunda verdiği konserle hayranlarını coşturdu.http://www.habervaktim.com/resim/resim46664_2.jpg (http://www.habervaktim.com/yonlendir.php?id=7)Tarkan'ın konserine çok sayıda Hollandalı'nın yanı sıra Belçika, Almanya ve Fransa'dan da katılanlar oldu. Konser salonundaki doluluk oranı, uzun süredir Hollanda'da konser vermeyen sanatçıya olan ilgiyi gösterdi. Konsere ve kendisine gösterilen ilgiden çok memnun kaldığını belirten Tarkan, Hollanda'da bir başka konser sözü de verdi.

Ünlü şarkıcı, "Hollanda'da havanın yağmurlu ve soğuk olmasının yanı sıra konserimden biraz endişeliydim. Fakat gördümki buradaki gençler beni şaşırttı. Buradaki bu sıcak karşılamadan oldukça etkilendim. Tüm Hollandalı ve Türk dostlarımıza sevgilerimi iletmek istiyorum."

Gece geç saatlere kadar devam eden konser sırasında bazı Tarkan hayranlarının, Tarkan'ın şarkı sözlerinin yazılı olduğu pankartlar açtığı göze çarptı. Hareketli şarkıları ile genç Hollandalıları coşturan Tarkan, Heineken Müzik Hal Amsterdam konseriyle hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Tarkan'a ulaşmak için yoğun çaba sarf eden gençler ünlü şarkıcıya çiçek attılar.

habervaktim