PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : O gazeteciye ne oldu?


kelebek35
12-15-2008, 10:54
Bush'a ayakkabı fırlatan gazetecinin serbest bırakılması istendihttp://www.habervaktim.com/resim/resim46643_2.jpg (http://www.habervaktim.com/yonlendir.php?id=7)Irak'taki El Bağdadiye televizyonu, dün ABD Başkanı George W. Bush'a ayakkabılarını fırlatan muhabirleri Muntasar El Zeydi'nin serbest bırakılması için dayanışma çağrısı yaptı.

İŞTE IRAKLI GAZETECİNİN AYAKKABILARINI BUSH'A FIRLATTIĞI AN-VİDEO (http://habervaktim.com/videoizle.php?id=341)

El Bağdadiye televizyonu, Irak hükümetinden El Zeydi'nin serbest bırakılması istedi. Kanaldan yapılan açıklamada, dünyanın her yerindeki gazetecilere, El Zeydi'nin serbest bırakılması için dayanışmalarını göstermeleri çağrısı yapıldı.

Kanalın yöneticisi Fityan Muhammed, El Zeydi'nin neden böyle bir harekette bulunduğunu bilmediğini, olaydan bu yana kendisine ulaşamadığını, telefonunun kapalı olduğunu aktardı.

Bush'a ayakkabı fırlatan gazeteciye uyuşturucu ve alkol testi yapılıyor

Iraklı bir hükümet yetkilisi, dün Bağdat'taki basın toplantısı sırasında ABD Başkanı George W. Bush'a ayakkabılarını fırlatan gazetecinin, Irak Başbakanı Nuri El Maliki'nin korumalarınca tutuklandığını söyledi.

Amerikan Associated Press'e konuşan yetkili, ayakkabıları fırlatan El Bağdadiye televizyonu muhabiri Muntadar al-Zeidi'ye şu sıralarda uyuşturucu ve alkol testi yapıldığını belirtti.

Zeidi'nin fırlattığı ayakkabılara hedef olan Bush, refleksi sayesinde olaydan yara almadan kurtulmuştu.

habervaktim