PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : IDEA sahibi Life Fitness


Hasret
12-13-2008, 19:32
IDEA sahibi Life Fitness

Dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden IDEA (Industrial Design Excellence Award) sahibi Life Fitness’ı yakından tanıyın.

IDEA tasarım ödüllü LIFE FITNESS SIGNATURE SERİSİ

Dünya’nın en prestijli tasarım ödüllerinden IDEA (Industrial Design Excellence Award) sahibi Signature Serisi, Life Fitness’ın ağırlık cihazlarında ve bench’lerde mükemmelliği tescillenmiş kapsamlı bir serisi. Dünya’da Ağırlık cihazları arasında bu ödüle layık görülen tek seri olma ayrıcalığına da sahip Signature Serisi, ağırlık çalışmalarının aslında o kadar da ağır olmadığını hem göze hem vücuda sonuna kadar hissettiriyor.
Her yeni tasarımıyla fitness sektörüne yön veren Amerikan markası Life Fitness, Cable Motion Serisi’yle ileri seviye çalışmalarda çıtayı daha da ileri taşırken, çift fonksiyonlu cihazlardan oluşan Fit Serisi’yle hem yer hem de maliyet açısından önemli avantajlar sunuyor. Yarattığı yeni konseptle Innovation ödülü kazanan Circuit ve tek fonksiyonlu cihazlarda klasik haline gelen Pro2 Serileri markanın sunduğu seçenekler arasında.
Estetikle teknolojinin buluştuğu LIFE FITNESS ENGAGE SERİSİ

Life Fitness’ın en son modeli 15” dokunmatik entegre LCD TV’li “Engage Serisi” kardiyo cihazları, beraberinde getirdiği yepyeni özellikleriyle kullanıcılarına daha fazla özgürlük olanağı tanıyor.
Engage Serisi’nin özellikleri arasında;

• %100 iPod uyumu,
• USB port sayesinde verileri saklayabilme ve karşılaştırabilme avantajı,
• Türkçe dahil 13 farklı dil seçeneği,
• Egzersiz programlarının seçiminde yardımcı olan ve sesli komutlarla motive eden Sanal Antrenör,
• 5 km Arazi, dağ ve 400 m pist’ten oluşan gerçek zamanlı görsel motivasyon,
• Promo ve Secure channel fonksiyonları,
• 180 kanal hafızası göze çarpıyor.

Life Fitness kardiyo cihazlarını yatırımcıların gözdesi yapan önemli özelliklerinden biri de gerçek bir bilgisayar gibi güncellenebilmeleri.

Life Fitness tarafından geliştirilen yeni yazılım özellikleri kullanımda olan cihazlara yüklenebiliyor ve böylece cihazlar güncelliklerini yitirmiyor.

LCD TV’li modellerin yanı sıra Life Fitness’ın klasik konsollu CLST ve 91Ti modelleri, yüksek standartları yaşamak isteyenlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Klasik konsollu modellerden CLST de güncellenebilme özelliğine sahip.

Kasim_55
12-14-2008, 05:10
PayLasım iCin TesekkurLer