PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kartal İnönü'de çakıldı


kayısıkentli
12-07-2008, 00:18
http://www.internethaber.com/images/news/77901.jpg



Süper Lig'de 14. haftanın kritik maçında Beşiktaş İnönü'de Ankaraspor'u şok bir skorla mağlup oldu.





BEŞİKTAŞ: 1-3 :ANKARA

Turkcell Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren maçta Beşiktaş, teknik direktörlüğünü Aykut Kocaman'an yaptığı Ankaraspor'a kendi sahasında 3-1 yenilerek şampiyonluk yarışında çok büyük bir darbe aldı. Bu mağlubiyet Denizli'nin Siyah beyazlı ekipteki 3. yenilgisi oldu.
Haftaya 25 puanla giren Beşiktaş, Fenerbahçe mağlubiyetini unutturmak için çıktığı Ankaraspor maçında oyuna iyi başlayamadı ve
http://www.internethaber.com/images/other/20081206_213059_ist257.jpg3 haftadır puan alamayan Ankaraspor, Beşiktaş'ı harika bir futbolla mağlup etmeyi başardı. Maçın o anlarını görmek için TIKLAYINIZ..! (http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=2567)
bunun sonucunda 20. dakikada golü kalesinde gördü. Neca ceza sahası önünde topla buluştu ve güzel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının son anlarında Zapo, kendini ceza sahasında unutturdu ve net bir vuruşla skora dengeyi getirdi. İkinci yarıya baskılı başlayan Beşiktaş, golü kelisnde gördü. Murat'ın ceza sahasına çevirdiği topu Sivok kendi ağlarına gönderdi ve konuk ekibi öne geçirdi.

Çek yıldız 72. dakikada kırmızı kart görürken, 90+3.'te Bilal maçın sonucunu 3-1 olarak belirledi. Beşiktaş, üstüse 2. yenilgisini alırken, 25 puanda kaldı. Ankaraspor ise 26 puana yükseldi.

MAÇTA İLK YARI

1. dakika. Ankaraspor sol kanattan serbest vuruşu Batak ile kullandı. Ceza sahasına inen top bir anda Özer'in önünde kaldı. Rakibinden daha hızlı davranan Ekrem Dağ araya girerek tehlikeli olabilecek pozisyonda meşin yuvarlağı taça gönderdi.

5. dakika. Beşiktaş kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Kaleye 30 metre mesafede topun http://www.internethaber.com/images/other/untitled-8.20081206214944..jpgBeşiktaş'ın 3-1 kaybettiği Ankaraspor maçı sonrasında saha içinde olaylar çıktı. İbrahim Üzülmez Ankaraspor'lu Adem Kocal'ın üzerine yürüdü. İkiliyi ayırma çabaları yeterli olmazken İbrahim'in rakibine tokat attığı gözlendi... HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ..! (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=168990)
gerisine Delgado geçti. Herkesin Arjantinli oyuncudan şut beklediği bir anda atış pas olarak kullanıldı.

Ceza sahasına gönderilen ortada Tello uygun durumda tek vuruşla topu kaleye göndermek istedi. Meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

6. dakika. Uğur savunma arkasına sarkan, Delgado'ya arapası atmak istedi ama havadan giden pas kaleci Senecky'de kaldı.

12. dakika. İnönü'deki karşılaşmada ilk bölüm denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geride kaldı. İki ekibinde etkili bir atağı yok.

13. dakika. Ankaraspor sağ kanattan Erhan ile Beşiktaş kalesine sokuldu. Bu futbolcunun ön direğe kestiği ortaya Zapotocny ayak koyarak kornere çeldi. Köşe vuruşundan gelen topu Rüştü çıkarak kontrol etti.

18. dakika. Karşılaşma tempo kazandı. Ceza sahasına havadan gelen topu Tello kafa ile Nobre'ye indirdi. Sol çarprazda topla buluşan Nobre yakın mesafeden şutunu attı. Ankaraspor savunmasında Batak son anda rakibinin ayaklarına yatarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.

GOL... 20. dakika. Ankaraspor golü Neca ile buldu... Neca, Hürriyet'in pasında boşta kaldı. Penaltı noktasının solundan sol ayağıyla isabetli vurdu ve topu ağlarla buluşturdu..

Ankaraspor İnönü'de Neca'nın şık golüyle Beşiktaş karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

23. dakika. Beşiktaş'ta şok sürüyor. Ankaraspor özellikle sağ kanattan tehlikeli ataklar geliştiriyor. Bu dakikada Başkent ekibi 2. gole çok yaklaştı.

Sağ çarprazdan ceza sahasına giren Hürriyet ters köşeye harika bir plase çıkarttı. Rüştü aynı güzellikte uzanıp topu çıkarttı. Boşta kalan meşin yuvarlağa altıpas içinde Bilal http://www.internethaber.com/images/other/74435.20081206224918..jpgBeşiktaş yenildi, taraftar isyan etti. Beşiktaş taraftarının hedefi Denizli oldu. Denizli maç sonrası umutlu konuştu.İŞTE DENİZLİ'NİN AÇIKLAMALARI... (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=168996)
ayak koydu. Rüştü yerden çabuk kalkarak topu kornere çeldi. Ankaraspor net bir fırsattan Bilal ile sonuç alamadı.

Siyah-Beyazlı ekip savunmasının sağ kanadından büyük açıklar veriyor.

27. dakika. Beşiktaş rakip kaleye sol kanattan etkili indi. Delgado'nun ara pasında ceza sahasına giren Bobo, kale sahasında top bekleyen Nobre'ye ortasını yaptı. Fakat meşin yuvarlak Nobre'nin uzağında kaldı. Ankaraspor savunmasının dengesiz yakalandığı anda Bobo'dan iyi pas gelmedi.

30. dakika. Ankaraspor 2. gole yine çok yaklaştı. Bilal yine net bir fırsattan sonuç alamadı.. Ankaraspor hızlı çıktı.. 18 yayında çarpraz koşu yapan Bilal kaleciyle karşı karşıya.. Vuruşunda yine Rüştü mutlak bir golü daha çıkarttı.

37. dakika. Beşiktaş'ın beraberlik golü için atakları sıklaştı. Çalımlarla sağ çarprazdan ceza sahasına sokulmak isteyen Uğur İnceman, Neca'nun faulüyle yerde kaldı. Hakem tehlikeli noktadan serbest vuruşu Beşiktaş'a verdi.

Topun gerisine Tello geçti. Şilili futbolcu çarprazdan kaleye vurdu. Meşin yuvarlak yan ağlara takıldı.

40. dakika. Beşiktaş'ın gol için baskısı var. İlk yarı için son 5 dakikaya girilirken Ankaraspor'un 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.

41. dakika. Beşiktaş sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Topun gerisine Tello geçti. Şilili futbolcunun ceza sahasına kestiği ortaya Ankara savunması kafayı vurarak kornere çeldi.

GOL... 41. dakika. Beşiktaş beraberlik golünü Zapotocny ile buldu. Sol kanatta İbrahim Üzülmez'in ortasını Bobo kafa ile arkaya sektirdi. Kale sahasında boş kalan Zapotocny sert bir vuruşla topu Ankaraspor ağlarına gönderdi.

Beşiktaş Zapotocny'nin golüyle Ankaraspor karşısında skoru 1-1 yaptı.

45. dakika. Karşılaşmanın ilk yarısı için normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika ilave etti.

45+1. dakika. Beşiktaş sol kanattan rakip kaleye etkili indi. Ceza sahasına yapılan orta Nobre'yi aştı. Arka direkte Sivok'tan önce savunma ayak koyarak topu kornere çeldi.

Beşiktaş'ın baskısı ilk yarıda başka gol getirmedi. Ekipler ilk 45 dakika sonrası soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gittiler.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Beşiktaş'ta 2. yarıda Uğur İnceman yerini Serdar Özkan'a bıraktı.

50. dakika. Ankaraspor atağında ceza sahası dışında Hürriyet önünde kalan topu uygun durumda kaleye vurdu. Meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

51. dakika. Sol kanattan Serdar Özkan sıfıra inerek kale sahasına sert bir top kesti. Senecky yatarak bu topu sektirmeden kontrol etti.

GOL... 52. dakika. Ankaraspor İnönü'de 2. golü buldu. Sivok kendi kalesine golü attı.

Sol kanattan savunmanın arkasına sarkan Uğur sıfırdan kale sahasına ortasını yaptı. Rüştü'yü geçen topu kornere çelmek isteyen Sivok meşin yuvarlağı kendi ağlarının tavanına astı.

Ankaraspor Sivok'un (K.K) golüyle Beşiktaş karşısında 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.

54. dakika. Ankaraspor rakip kaleye Özer ile etkili indi. Çalımlarla ceza sahasına sokulan Özer ara pasını Neca'ya bıraktı. Bu futbolcu ceza sahasının hemen önünde topla buluştuğu anda yerden şutunu attı. Rüştü uzanarak topu kontrol etti.

60. dakika. Ankaraspor 3. gole Murat Tosun ile yaklaştı. Özer orta sahadan savunmanın arkasına harika bir pas çıkarttı. Savunmanın ofsayt diye durakladığı anda Rüştü iyi bir zamanlama ile ceza sahası dışına çıkarak Murat Tosun'un üzerinden topu aşırtarak uzaklaştırdı. Rüştü bugün ortaya koyduğu futbolla takımını bu ana kadar ayakta tutan isim oldu.

62. dakika. Ankaraspor atağı sol kanattan tehlikeli gelişti. Topla ceza sahasına giren Murat Tosun çarprazdan sert vurdu. Savunmadan sekip kaleye yönelen topu Rüştü çıkarak kontrol etti.

63. dakika. Ankaraspor'da Ediz sarı kart gördü.

66. dakika. Ankaraspor'da Neca yerini Theo'ya bıraktı.

68. dakika. Beşiktaş atağında ceza sahası içinde hakemden tartışmalı bir karar çıktı. Zapotocny'nin pasında ceza sahasına giren İbrahim Üzülmez, Ediz'den sıyrıldığı anda rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem devam dedi.

70. dakika. Karşılaşmada son 20 dakika. Ankaraspor'un Beşiktaş önünde 2-1'lik üstünlüğü var. Bu anda oyun durmuş durumda. İkili mücadelede hava topuna çıkan Bobo, Erhan'a dirseği patlattı. Hakemin gözünden kaçan pozisyon sonrası Ankarasporlu oyuncu kısa süreli sakatlık yaşadı.

72. dakika. Beşiktaş'ta Sivok kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Çek futbolcu Theo'nun baldırına kasıtlı şekilde basında takımını sahada 10 kişi bıraktı.

73. dakika. Beşiktaş'ta Rüştü hakeme itirazdan sarı kart gördü.

74. dakika. İnönü'de tansiyonun yükseldiği anlar. Ankaraspor karşısında 2-1 mağlup durumda olan Beşiktaş'ta Sivok'un atılmasıyla sinirler gerilmiş durumda.

76. dakika. Ankaraspor 3. gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Özer sıfıra inerek kale sahasına sert bir orta kesti. Arka direkte Bilal yakın mesafeden topa ayak koyamadı.

77. dakika. Beşiktaş'ta Zapotocny yerini Serdar Kurtuluş'a bıraktı.

79. dakika. Beşiktaş'da Delgado taraftarın protestoları arasında yerini Holosko'ya bıraktı.

80. dakika. Beşiktaş beraberlik golüne Holosko ile yaklaştı. Ceza sahasında Serdar Özkan'dan seken topa Holosko sert vurdu. Senecky ağlara gitmekte olan topu tokatlayarak kornere çeldi.

81. dakika. Ankaraspor yarı sahasından hızlı çıktı. Özer, Rüştü'nün ilerde olduğunu fark ettiği anda kaleye uzaktan topu gönderdi. Meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

84. dakika. Beşiktaş gole Serdar Kurtuluş ile yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına giren Bobo yerden pasını çıkarttı. Serdar Kurtuluş boş pozisyonda şutunu attı. Meşin yuvarlak direğin az farkla yanından auta çıktı.

85. dakika. Ankaraspor'da Murat Tosun yerini Konate'ye bıraktı.

86. dakika. Ankaraspor'da sakatlanan Theo yerini Muhammed Hanifi'ye bıraktı.

89. dakika. Beşiktaş sağ kanattan rakip kaleye yüklendi. Serdar Özkan'ın ortasına Holosko kafayı vurdu.Seneck kapanarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

90. dakika. Maçta normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakika ilave etti.

90+2. dakika. Ankaraspor atağında ceza sahası önünde uygun durumda topu kontrol eden Hürriyet önünü boşaltıp şutunu attı. Top kalenin üzerinden auta gitti.

90+3. dakika. Beşiktaş beraberlik golü için tüm hatlarıyla yükleniyor. Sol kanattan Tello'nun kullandığı köşe vuruşunda savunma topu karşıladı.

GOL...90+4. dakika. Ankaraspor 3. golü Bilal ile buldu. Hızlı gelişen atakta Konate savunmanın arkasına pasını bıraktı. Bilal topu boş ağlara bıraktı.

Ankaraspor İnönü'de Beşiktaş karşısında Bilal'in golüyle skoru 3-1 yaptı.

Uzatmalarda başka gol olmadı. Ankaraspor, İnönü'de Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederek puanı 26 yaptı.
Stat: BJK İnönü
Hakemler: İlker Meral, Serkan Gençerler, Uygar Bebek

Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Sivok, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Uğur, Delgado, Tello, Bobo, Nobre

Ankaraspor: Senecky, Erhan, Ediz, Batak, Uğur, Neca, Özer, Adem, Hürriyet, Bilal, Murat Tosunhttp://www.internethaber.com/news_detail.php?id=168974