PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gözaltı Torbası ve Morluğa Son


morciii
12-06-2008, 14:12
Gözaltı Torbası ve Morluğa Son
http://www.ailem.com/images/news/mansetresimleri/goz(5).jpg Göz çevrenize ne kadar özen gösterirseniz o kadar canlı bir yüz ifadesine kavuşmuş olursunuz.
Göz çevremizdeki deri tabakası cildimizin diğer bölgelerinden daha ince ve hassastır. Yoğun çalışma temposu, kullanılan makyaj malzemeleri veya genetik özellikler, gözaltlarının morarmasına ya da torbalanmasına neden olabilir. Çok daha güzel bir göz çevresi için işte yapmanız gerekenler...
Çok mu Kuruyor?
AvuçlarInIzI çukurlaştırıp birkaç dakika gözlerinizin üzerinde tutun. Derin nefes alıp verin. Bu egzersiz gözlerinizi rahatlatacaktır. Uzun süre bilgisayar karşısında oturmaktan gözleriniz kuruyorsa ve yanma hissi oluşuyorsa, gözlerinizi kırpıştırarak esneyin. Bol bol sıvı içerek de göz kuruluğunuzu önleyebilirsiniz. Eczanelerde satılan suni gözyaşları da sizi rahatlatabilir.
Tahriş mi Oluyorlar?
Yoğun rüzgar ve cereyanda kalmak gözleri tahriş eder. Bu durumda gözlerimizi koruyan gözyaşı torbalarımız kurur ve yaşların normalden daha az salgılanmasına neden olur. Sonuç olarak damarlar genişler ve gözler kanlanır. Soğutulmuş siyah çay poşetleri bu konuda çok işinize yarar. Gözlerinizin üzerinde 5-10 dakika bekletin yeter. Ferahlık hissi veren kozmetiklerden de faydalanabilirsiniz.
Sürekli Mor mu?
Kan dolaşımınız göz çevrenizde normal seviyede değilse, gözlerinizin altında koyu gölgeler oluşur. Genişlemiş ve güçsüzleşmiş damarlarda kan birikir. Nedeni irsi olabileceği gibi yorgunluk ve stresten de kaynaklanabilir. Göz altı morlukları için oldukça etkili kozmetiklerden faydalanabilirsiniz.
Şişlik ve Torbalar
Alkol ve uykusuzluk ertesi sabah şişmiş, torbalanmış gözlerle uyanmanıza neden olabilir. Kafein içeren bazı kozmetikler göz çevrenizdeki kan dolaşımını hızlandırarak yorgunluktan oluşmuş şişlikleri yok ediyor.
Aklınızda Bulunsun
Gözaltı morluklarınızı kapatabilmek için çok koyu renkli kozmetikler kullanmaktan kaçının. Açık renk bazlı kapatıcılar sizi yorgun görünümden kurtarır.

Farmasi
09-09-2020, 15:16
FarmasiGirisi.Net Farmasi Ücretsiz Üyelik, Farmasi Üyelik, Farmasi Üye Ol

Farmasi Ücretsiz Üyelik Başvurusunda Bulunup Farmasi Ailesine Sende Katılabilirsin.Farmasi Ücretsiz Üye Ol up %75 varan indirimlerden yararlanabiliyor 275tl değerindeki başlangıç paketlerini 69tl sahip olabiliyorsunuz.Üstelik her yapmış olduğunuz siparişlerde birçok hediyeye sahip olabiliyorsunuz.Her Ay güncellenen 1. ay 2. ay ve 3. ay ürünlerinle beraber 275 teşvik puan ve 500 tl teşvik puanları ile birlikte bir çok ürünüde hediye olarak alabiliyorsunuz.

Hemen Farmasi Ücretsiz Üye Ol (http://www.farmasigirisi.net)un Bu Fırsatları Kaçırmayın.Farmasi Üyelik (http://www.farmasigirisi.net) Başvurusunuzu Oluşturduğunuz anda Farmasi Temsilci Arkadaşlarımız Sizlere Destek İçin Dönüş Sağlayacaklar.