PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyülü Gülüşünüz Öne Çıksın


morciii
12-06-2008, 14:06
Büyülü Gülüşünüz Öne Çıksın
http://www.ailem.com/images/news/Haftanın%20uzman%20konuğu/metinsanap(1).jpg Gülümsemek hem kişiyi hem çevresini mutlu eder, etrafa pozitif enerjiler gönderir. Ancak gülümsediğinizde ortaya çıkan görüntünün güzel ve sağlıklı olmasının da bunda payı oldukça büyüktür.
Kahve, çay, kola, sigara gibi dış etkenler ya da yaşlılık gibi doğal sebepler yüzünden dişlerde lekelenmeler, sararmalar görülebilir. İlerleyen teknoloji ve diş hekimleri sayesinde ise diş beyazlatma işlemi ile dişlerin rengi 2–10 tona kadar açılarak beyazlatılabiliyor.
Diş hekimi Metin Şanap konuyla ilgili şunları söylüyor:
“Diş beyazlatmanın günümüzde, kullanılan en yaygın kozmetik uygulama olduğunu görmekteyiz. Bu nedenle piyasada, hatta marketlerde bile beyazlatma ürünleri satılmaya başlanmıştır. Ancak bu son derece yanlıştır. Çünkü diş beyazlatmanın kozmetik ürünlerle değil hekim kontrolünde uygulanması diş ve dişetleri açısından daha sağlıklı olacaktır. Hastalarım bana ilk geldiklerinde diş beyazlatma konusunda acaba hangi yöntem benim için uygundur, dişlerim ne kadar beyazlar, beyazlatma kalıcı olur mu? Gibi sorular sormaktata. Biz kliniğimizde öncelikle diş beyazlatmak için gelen hastamızı muayene ediyor ve daha sonra hasta için en uygun tekniği uyguluyoruz. Profesyonel diş beyazlatma ile 1 saat kadar kısa bir sürede dişleri 2–10 tona kadar beyazlatıp hastamızı gönderiyoruz.”
Diş hekimi Metin Şanap, yapılan beyazlatma işleminin 2–3 yıl dayanıklılığı olduğunu böylece uzun süre sağlıklı ve beyaz dişlere sahip olacağınızı da belirtiyor.

MetinCeylan
12-06-2008, 21:53
düzenli fırcalıyorum

tesekkürler bilgi icin...

tomqoliq
12-08-2008, 17:54
diş beyazlatmanın bazı zararlarıda wardı bildiğm kadryla ama beyzltnca spfr oluo tbi ama brz fazla beyz olnca ktü duruo en iisi bu duruma glene kadr dşleri dznli fırçalyp dşçilre düşmemek herşyn doğalı en gslidr ;)