PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Maddi sıkıntımız yok"


kelebek35
12-04-2008, 12:44
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, transfer sezonu öncesi maddi anlamda bir sıkıntılarının olmadığını söyledi.


Turkcell Süper Ligi'nde ara transfer döneminin başlamasına az bir zaman kala transfer çalışmaları için nabız yoklayan Trabzonspor'da Genel Sekreter Hasan Yener, taraftarlara müjdeli haberi verdi. Yener, ekonomik olarak hiçbir sıkıntılarının bulunmadığını belirterek, "Transfer için bir bütçemiz var. Ekonomik anlamda mevcut kadromuzdaki oyuncularımıza hiçbir borcumuz yok. Bu yüzden çok rahatız. Yapmamız muhtemel transferlerin takımın ahengini bozmamasına dikkat edeceğiz" dedi. Yener, her maç sonrası futbolculara primlerini ödediklerini de ifade ederek, "Kocaelispor maçı sonrası da futbolcularımızı ödüllendireceğiz. Prim ve maç başlarını hiçbir zaman aksatmadığımız gibi bu maçtan sonra da aksatmayacağız. Bu maç bizim ilk yarıyı lider tamamlamamız için çok önemli" diye konuştu.
YATTARA: "BU MAÇ FARKLI OLACAK"
Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara, hafta sonu oynanacak olan Kocaelispor maçı öncesi Teknik Direktör Ersun Yanal'a iyi oynayacağına dair söz verdi. İdmanlardaki isteksiz performansı nedeniyle kendisiyle bir konuşma yapan Ersun Yanal'a, "Bu maç farklı olacak hocam. Bugüne kadar bana destek çıktınız, bende sizi utandırmayacağım" dediği öğrenildi. Bu arada Yattara'nın dün ki idmanı izlemeye gelen bir taraftara, "Bu maç beni izleyin" demesi ise dikkat çekti. Yattara'ya zor günlerinde en önemli desteklerden birini veren Song'da Gineli futbolcu İbrahima Yattara'dan patlama bekliyor.
ONUR İSYANLARDA
Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer ettiği Onur Recep Kıvrak'ın, beklediği forma şansını bir türlü bulamadığı için moralinin oldukça bozuk olduğu öğrenildi. Süper Lig'de bir çok takım dahil Avrupa'dan da teklifler alan genç kalecinin, Teknik Direktör Ersun Yanal'dan forma istediği ancak Senegalli kaleci Tony Sylva'nın başarılı bir performans sergilemesi ile bu umudunun da tükendiği öğrenildi. Genç kaleciyi kaybetmek istemeyen Yanal'ın önümüzdeki günlerde Onur'a forma şansı vermesi bekleniyor.
ÖZAL: "BİZ GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ"
Sezon başından beri takımlarını yalnız bırakmayan Trabzonsporlu taraftarlar hafta sonu oynanacak olan Kocaelispor maçında da tribündeki yerlerini almaya hazırlanıyor. Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, ligin zirvesinde yer almalarının kendilerine büyük mutluluk verdiğini belirterek, "Bizim görevimiz takıma destek vermek. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Ancak özellikle maraton tribününden gerekli desteği alamıyoruz. Kocaelispor maçında orada oturan taraftarlarımızın bu eksikliği gidereceğine inanıyorum" dedi.



fanatik